вторник, 1 декември 2015 г.

Николета Лозанова неразделна с Джино на рождения си ден!



Вчера Николета Лозанова отпразнува 28-мия си рожден ден. Още преди раздаването на поканите за грандиозното събитие , родната красавица обяви , че ще бъдат поканени само най-близките й хора , които заслужават да присъстват. 
Красавицата отпразнува личният си празник в известен столичен хотел. Доста от приятелите й отправиха видео поздрави в социалната мрежа  Instagram , с който успяха истински да докоснат НиЛо. Водещата на "Папараци" не пропусна да благодари на хората , които й честитиха празника : "Днес плаках повече от всеки друг ден през годината, но сълзите ми са от радост, че толкова много от вас, се постараха да отправят мил жест към мен! До днес бях сигурна, че съм специална за 1-2-ма души, но не подозирах, че съм за 1-2 мил." 
Всички знаят , че Николета е една от най-стилните дами у нас. Красавица и този път беше зашеметяваща и несъмнено предизвикваща интерес. За своя празник , Николета беше избрала да облече красива, стилна , къса рокля  с голямо деколте. Интерес предизвика и тортата , или по-скоро надписа върху нея - "Милано".
Сред поканените бяха Андреа , която е смяната за най-близката приятелка  в момента на НиЛо. "Клюкарката" Лили също беше сред гостите , като по този начин двете доказаха , че са в добри отношения. В жълтите медии течеше информация , че Лозанова е уволнила Лили , ето че въпреки всичко те са запазили добрият тон. Сред гостите е била и поп фолк певицата Анелия , както и приятелите на Лозанова от "Galleria hair studio".  Може би най-изненадващ от присъстващите гости беше най-желаният ерген у нас -  Джино , победителят от Vip Brother 2015. До сега не беше известно двамата да се познават.
Това което ще признаем е  ,че Николета Лозанова несъмнено е майсторка в организирането на грандиозни събития и партита. Доказателство за това са двете й сватби с Божинов , а и тържествата които организира за малката Никол. За пореден път красавица доказа , че не само говори , но и действа. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар