понеделник, 30 октомври 2017 г.

Тази вечер в "Сега и завинаги" ще видите :


Свързано изображение
Резултат с изображение за asla vazgeçmem nurДнешният епизод на "Сега и завинаги" ще бъде изключително интересен. Иджлял си спомня всичко , а Назан разбира за връзката на Елмаз и Джахит. 
 Иджлял си спомня всичко за катастрофата. Спомня си , че именно тя е причинила инцидента , след като Ийт е поискал развод. Тя е бясна на майка  си , защото през цялото време я е лъгала . Спомня си , че бракът й със Ийт е брак по сметка и ,че той никога не я е обичал. Айтюл успява да убеди дъщеря си , да не казва на Ийт ,че си е спомнила всичко , за да не пропусне вторият си шанс да спечели сърцето му.
Назан разбира за връзката на съпруга й с Елмаз и отива във фирмата , за да й поиска сметка. Когато двете се срещат Назан започва да бие Елмаз. Охраната успява да разтърве двете жени.
Ийт е бесен , защото цял Истанбул е осъмнал с плакати на жена му. Той отива във  фирмата , където работи Нур и буквално опустошава всичко , а след това го плаща. Нур не доумява какво се случва ,а след като разбира се опитва да обясни на Ийт ,че не е знаела , че ще използват снимките й за реклама. Ийт не иска да я чуе. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар