петък, 30 октомври 2015 г.

Тази вечер в "Завръщане" : Есма ще застреля Съла


Понеделнишкият епизод на хитовият сериал " Завръщане" ще бъде повече от драматичен. Тази вечер в "Завръщане" ще видите как Есма най-накрая постига целите , именно като отстранява Съла.До сега Боран и Съла се бореха повече за щастието на другите отколкото за своето собствено. Без страх заставаха срещу традициите и клановете , като отстояваха своята позиция и свободният живот на хората в Мардин. За съжаление обаче , нова трагедия ще бележи съдбата им. След загубата на първата си съпруга , Боран ще загуби ли и Съла ?!  
Боран , Съла и Абай отиват в сградата , където са Бидерхан и Есма. Това , което не знаят обаче е ,че са в опасност , тъй като Есма е убила хората на Берзан и е скрила детето. Съла влиза първа в изоставената сграда , за да вземе детето си , но не го намират. Боран я убеждава да си тръгнат , защото мисли , че в сградата няма никой. Съла с майчиното си сърце усеща , че синът и е в сградата и се връща отново там. Тя открива синът си и Есма. Двете влизат в ожесточен спор , тъй като Есма твърди , че това е нейното дете , а Съла е изгубила своето бебе.


 Съла прави опити да вземе детето , но Есма й пречи. Накрая Съла предлага на Есма , Бидерхан да избере при коя да остане , като видят при коя от двете ще  спре да плаче. Есма се хваща на капана на Съла. Когато Есма взима детето , то не спира да плаче , а когато Съла взима детето , то се успокоява в прегръдките на майка си. Съла си тръгва с детето. Отвън я чакат Боран и Абай. Боран е много щастлив отново да прегърне синът си. Обаче Есма няма да се примири със случващото се и взима пистолет и стреля по Съла. Като я ранява смъртоносно в корема. Боран остава в шок след като вижда как жена му се свлича на земята. Абай също не може да проумее случващото се. И така започват да дават как са се запознали Съла и Боран , тяхната сватба , първата им нощ заедно , раждането на синът им и  всички други  красиви моменти , които са преживяли заедно.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Умира ли Съла ?!

Какъв е живота на Боран извън снимачната площадка на сериала "Завръщане"

Няма коментари:

Публикуване на коментар