петък, 30 октомври 2015 г.

Умира ли Съла ?!




Есма прострелва Съла смъртоносно , като по този начин отмъщава за Джихан и загубеното си бебе. Зрителите обаче не се интересуват от Есма , а от това какво ще се случи със Съла , след смъртоносния изстрел. Ето какво ще се случи :

Дават Боран в болницата при Съла. Тя е в безсъзнание , но той не спира да й говори колко много значи тя за него. Боран вярва , че дори жена му да е между двата свята , тя го чува. Разказва й за синът им , как трепетно очаква майка си. На тръгване от болницата лекарят извиква Боран. Лекарят му казва , че трябва да оперират жена му , но може да остане инвалид за цял живот. Докторът му казва още , че Съла очаква дете. За да се оперира трябва да се премахне бебето. Лекарите остават на Боран да вземе решение.  Младият ага трябва да реши или да жертва нероденото си дете или да остави жена си инвалид.
Боран скрива от родителите си за бременността на Съла и за това , че ще остане инвалид. Въпреки всичко той споделя на майката на Съла. А докато майката на Съла казва на Ирен за мъката си , и за това , че Съла ще има още едно бебе , Нарин чува всичко. Майката на Съла моли Нарин да не казва нищо.
Боран казва на доктора , че е неговото решение е да махне бебето.  Така Боран решава да предпази жена си да не остане инвалид. Съла обаче идва с съзнание и казва , че иска да запази детето си. Боран е принуден да се съгласи с нея. Съла отказва да се оперира и  остава инвалид. Двамата с Боран чакат близначки. Нито Боран , нито родителите на Съла обаче не могат да се зарадват пълноценно на новината , тъй като всички страдат от това , че Съла е прикована за инвалидният стол.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Съла и Боран - извън снимачната площадка на "Завръщане"

Какъв е живота на Съла извън снимачната площадка на сериала "Завръщане"

Няма коментари:

Публикуване на коментар