вторник, 5 януари 2016 г.

Григор Димитров и Никол Шерцингер - двойка ?!


Никол дойде да подкрепи Григор от трибуните


От няколко месеца насам се говореше , че Григор Димитров и Никол Шерцингер имат връзка. През ноември Григор Димитров каза , че между него и красавицата няма нищо повече от приятелство. "С Никол Шерцингер се познаваме, срещали сме се няколко пъти, приятели сме, но между нас няма нищо повече" - призна Димитров пред НОВА ТВ. 
Ето че обаче от ноември до сега отношенията между красавицата и нашенеца са се превърнали в повече от приятелски. Никол лично дойде да покрепи Гридор на последният му мач , като беше забелязана на трибуните. 
Никол Шерцингер отново бе в ложата на нашето момче заедно с агента му Крис МакКормак, а след финалната точка в мача изпадна във възторг, скочи от стола си и изпрати въздушна целувка на Димитров.Британско издание твърди, че спортистът и певицата имат връзка от няколко месеца.Според запознати, двамата се виждат от края на лятото на 2015-а."Те са напълно отдадени един на друг, но са внимателни връзката им да не стане медийно достояние, защото и двамата желаят да опазят личния си живот", пише английският вестник.
Припомняме, че през юли 24-годишният Григор обяви официално, че е приключил 2-годишната си връзка с тенисистката Мария Шарапова. Преди това Гришо имаше още една връзка с дама, посветена на неговия спорт - Серина Уилямс.37-годишната Никол също имаше дългогодишен любовен романс със спортист - състезателят от Формула 1 Люис Хамилтън. Двамата имаха взаимоотношения от 2007 година до февруари 2015-а, като връзката им бе съпътствана от няколко раздели и събирания през годините.Десетки българи последваха певицата Никол Шерцингер в социалната мрежа "Туитър", след като се появи поздрав за българските ѝ почитатели от фен страница на завездата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар