петък, 8 януари 2016 г.

Нургюл Йешилчай напуска "Твоят мой живот"

Нургюл Йешилчай  е позната на българите като Гюлсерен от "Твоят мой живот" . Актрисата успя да докосне зрителите с добротата и честността си , който е успяла да запази въпреки тежкият начин на живот , който води. "Твоят мой живот" е на челните позиции за най-добри турски сериали до момента. Огромният успех , който получи сериала , не успя да разубеди актрисата и малко преди честването на Нова година , Нургюл  поиска да напусне сериала.

Турските медии веднага гръмнаха с новината , а за причина посочиха неразбирателство между Еркан Петеккая (Джихан) и Нургюл Йешилчай. Истината е ,че актрисата наистина напуска сериала , но не е защото не се разбира с Еркан Петеккая. Двамата демонстрират завидни приятелски отношения , не само на всички грандиозни събития , но и в социалните мрежи. Нургюл Йешилчай е поискала да напусне , защото не издържа на тежкият график. Един епизод продължава час и половина , за заснемането на един епизод , Нургюл трябва да е на снимачната площадка дванадесет часа. Това се оказва сериозен проблем за актрисата , тъй като не и остава време , което да прекара със синът си , още повече , че го отглежда сама.
Почитателите вече обсъждат , че това ще срине рейтинга на сериала , тъй като зрителите харесват Гюлсерен.
Добрата новина е ,че сценаристите няма да "убият" Гюлсерен , а ще намерят нейна заместница.
На мястото на Нюргюл Йешилчай щяла да се снима популярната Шюкран Овалъ. Красавицата е поканена по настояване на Еркан Петеккая , независимо че е само на 30 години – твърде млада да играе ролята на майка с пораснали дъщери.В момента продължават снимките на втория сезон на „Твоят мой живот”. Историята на невъзможната любов е на по-различно ниво и все още не може да се предположи какъв ще бъде финала на историята. За феновете на поредицата обаче е болезнено трудно – ще гледат любимата си Нургюл Йешилчай само до 52 оригинален епизод.

ВИЖТЕ ОЩЕ  :

Вижте новата Гюлсерен - "Твоят мой живот"

Джансу от "Твоят мой живот"

Няма коментари:

Публикуване на коментар