понеделник, 11 януари 2016 г.

Вижте новата Гюлсерен - "Твоят мой живот"



Шюкран Овалъ (Новата Гюлсерен)
Съвсем скоро стана ясно , че актрисата  Нургюл Йешилчай (Гюлсерен) напуска сериалът "Твоят мой живот" . Малко преди посрещането на новата година , Нургюл уведоми медиите за решението си. Макар , че "Твоят мой живот" пожъна неочакван успех и в момента е един от най-гледаните и харесваните турски сериали , това не накара актрисата да се откаже от решението си. 

Това изправи сценаристите пред труден избор , тъй като трябваше да изберат дали да убият Гюлсерен във филма , или да сменят актрисата. Според сценаристите , Гюлсерен е един от най-харесваните образи в сериала и , ако убият героинята ще сринат рейтинга на сериала , именно заради това избраха да сменят актрисата
Шюкран Овалъ ще бъде новата Гюлсерен.   Шюкран е едва на 30 години и според някои от зрителите не е много подходяща за ролята на майка с  петнадесет годишна дъщеряШюкран Овалъ е родена на 1 април 1985г. , в Измир , Турция. Израства в Бахчелиевлер , където завършва началното си образование. След това се записва в училище по изкуства , където учи   актьорско майсторство. В момента Шюкрю Овалъ има връзка със своя колега Шюкрю Йозйълдъз. Двамата се влюбиха на снимачната площадка на "Въпрос на чест" . 
Шюкран Овалъ
След като Еркан Петеккая (Джихан) разбира , че колежката му Нургюл Йешилчай напуска сериала , той решава да препоръча младата надежда в турското кино - Шюкрю Овалъ .
За съжаление Нургюл Йешилчай ще я гледаме само до 52 епизод . 

Няма коментари:

Публикуване на коментар