петък, 8 януари 2016 г.

Джансу от "Твоят мой живот"


-


Лейля Танлар е позната като Джансу от "Твоят мой живот" . Тя влиза в образа на добро и мило момиче , което въпреки големите си възможности е успяла да съхрани и човечността си.
Лейля Танлар е родена на 13 декември 1997 г. , в Истанбул. След като завършва началното си образование , Лейля се записва в италиански колеж , където в момента е 4-ти курс. Лейля се е запалила по актьорското майсторство в училище , където е участвала в няколко пиеси. От този момент нейната мечта е един ден да стане актриса. След като се записва в италианският колеж , амбициозното момиче започва да учи паралелно и в академията на Вахиде Перчин. Именно така са я открили и сценаристите на "Твоят мой живот" . Това е първият филм , в който участва Лейля и въпреки , че няма голям опит се справя повече от чудесно. Актрисата споделя , че не й е трудно да влезне в образът на Джансу , тъй като единствената й работа е да показва любовта към баща си. Според нея с тази роля би се справила всяка една дъщеря. 
Милионите зрители в Турция се влюбиха в лъчезарната и красива млада актриса още с появяването ѝ на екран, като в момента тя се радва на изключително голям интерес от своите сънародници, а и не само. Всички български фенове на Лейля, знаещи английски, италиански, немски или турски (да, толкова езика знае тя), могат да се свържат лично с нея чрез официалния ѝ профил в социалната мрежа Twitter.
Нургюл и Еркан Петеккая помагат на младата актриса как да се справя пред камерата , като й дават съвети как да въздържа емоциите си.
Младата актриса мечтае един ден да получи световно признание и да участва в международни проекти. Лейля  е доволна от първата си роля и е благодарна на продуцентите на филма , че именно тя е избрана да изиграе добродушната Джансу.

Няма коментари:

Публикуване на коментар