понеделник, 9 март 2015 г.

Каква е истината за "Огледален свят" - защо умря Фериа

Каква е истината за "Огледален свят" - защо умря Фериа Във интернет пространството се изписаха какви ли не работи за края на турския сериал "Огледален свят". Финала беше найстина смразяващ и тъжен , като убиха главната героиня на филма - Фериа. Филма имаше голям успех и събра много зрители , а главните герои Емир и Фериа , се превърнаха в любимци на хората пред малкия екран. Заради големия зрителски интерес продуцентите решиха да заснемат продължение на филма без главната актриса , под заглавието - "Пътят на Емир". Продуцентите вмъкнаха нова актриса , в която да се влюби Емир ,но  това не се хареса на зрителите и филма беше спрян , остана незавършен.   
Съчиняваха се всякакви истории за това , защо Хазал Кая (Фериа) , беше убита накрая. Приказката за турската пепеляшка беше почернена. Една от версиите на хората с голямо въображение беше , че главните герои Емир и Фериа са имали връзка и в реалния живот и след тяхна караница тя е решила да напусне филма.
Другата версия беше  ,че Хазал Кая се е карала постоянно с продуцентите си и поради неразбирателството са били принудени да убият Фериа. Имало е вариант да заместят актрисата с друга , но са сметнали , че това няма да се хареса на зрителите.Явно не са преценили , че като цяло филма без Фериа , няма да бъде успешен.
Говори се , ще Хазал Кая страда от диабед и е трябвало да замине на лечение в САЩ , така края на сериала става претупан и продуцентите решават да убият Фериа.
Другата причина , която се обсъжда се прекъсването на филма е ,че Хазал Кая е била отегчена вече от образа си на Фериа и подписва друг договор , да участва в друг телевизионен проект и заради това убиват героинята. Тази причина се вода за най-достоверна .
Хазал Кая споделя , че в истинския живот са приятели с Емир( Чатай Улусой) и зад кулисите не е имало омраза , даже са се разбирали прекрасно.Тя отрича да е имала връзка с него.
сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар