вторник, 10 ноември 2015 г.

"Твоят мой живот" - всяка делнична вечер от 20:00ч. по БТВ

"Твоят мой живот" е новият сериал , който се завъртя в ефира на БТВ от 9-ти ноември. Зрителите ще могат да го гледат всяка делнична вечер от 20:00 часа. Снимките на сериала започват през 2014г.  Премиерата на първият сезон в Турция е на 1 декември 2014 , а финалът му е на 29-ти юни 2015г. Филмът е повече от успешен и е най-гледаният в момента в съседна Турция. Снимките на вторият сезон започват на 14 септември 2015г. и се очаква да приключат през юни 2016г. 


Филма разказва за историята на два различни свята - този на бедните и този на богатите. Историята на една голяма, разбита на парчета любов.Двама души, които принадлежат към различни светове, нито могат да се разделят,нито да се съберат.Две катастрофи /два инцидента/ ще пресекат пътищата на 6 души.
Гюлсерен и съпругата на Джихан раждат в една и съща болница , по едно и също време. И двете раждат момичета , но поради сходство е имената , една некадърна сестра разменя бебетата. 
15 години по-късно става ясно , че бебетата са разменени , а съдбата на Гюлсерен се преплита с тази на Джихан. 
Гюлсерен е скромна жена , която живее на прага на беднотията , но въпреки това отглежда дъщеря си много добре , като се старае да не я лишава от нищо. 
Младата жена, чийто съпруг я е изоставил преди години, в един дъждовен ден, в резултат на едно травмиращо събитие се сблъска с Джихан.
 
Джихан е женен и има две деца. Той е добър баща, смел бизнесмен,без щастие в живота му. Животът и на двамата се преобръща , когато става ясно , че са отгледали детето на другия. Джихан и Гюлсерен започват да изпитват необясними чувства един към друг , въпреки различният им статус на живот.
Гледайте сериала всяка делнична вечер от 20:00ч. по БТВ.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Научете повече за Нургюл Йешилчай - / красивата Гюлсерен от "Твоят мой живот"/

Красиви жени : Никол Николовa

Азис разкрива истината за отношенията си с Николета Лозанова

Няма коментари:

Публикуване на коментар