вторник, 17 ноември 2015 г.

Актьорите от "Твоят мой живот"

Нургюл Йешилчай в ролята на Гюлсерен



На 32 години. След като мъжът й заминава в Германия, тя живее със зълва си Кериман и дъщеря си Хазал. Преживява с малко пари, заработени в сладкарница. Прекарва времето си предимно у дома. Трудолюбива. Обстоятелства я срещат с Джихан и тя се влюбва. Докато се бори с ежедневните си проблеми, дълго потисква чувствата си.

Еркан Петеккая в ролята на Джихан


На 41 години, скромен, честен, има успешен бизнес. Богат, живее със съпругата си Дилара, сина си Озан и дъщеря си Джансу. Собственик на верига ресторанти и барове. Бракът му отдавна съществува само на хартия. Влюбва се искрено в Гюлсерен. Той трябва да избере между чувството/любовта/, брака и дъщеря си.

Ебру Йозкан в ролята на Дилара


Съпругата на Джихан. Мила, добре изглеждаща, социално активна. Съдружник в дружеството
собственост на семейството на Джихан. Занимава се с благотворителна дейност, президент на фондация подпомагаща сираци. Не е от типа внимателна и грижовна майка. Тя е жена, която иска да е уважавана в обществото. Твърда, далечна, студена.

Нурсел Кьосе в ролята на Кериман



Зълва на Гюлсерен. Останала да живее в дома на брат си Йозкан и съпругата му Гюлсерен. В къщата ситуацията е доста неловка. Кериман поддържа контакт с брат си, но Гюлсерен не знае.
Създава интриги за лична изгода.


Алина Боз в ролята на Хазал


15-годишната дъщеря на Гюлсерен. Липсата на баща се е отразил на характера й. Отгледана в бедност, мечтае за лукс и висок стандарт на живот. Непочтена, според майка й, не се плаши да лъже и ходи на популярни места/напр. заведения, барове и др./.



Лейля Танлар в ролята на Джансу



На 15 години. Дъщеря на Джихан и Дилара. Успешен спортист, занимава се с конна езда. Сърдечна, честна, с приятен характер. Поради отдалечеността на
майка й, тя е по-близка с баща си. Не придава значение на материалното, по-скоро е духовен тип човек.
Винаги оказва подкрепа на брат си /Озан/.

Джемал Хюнал в ролята на Алпер



Връстник на Джихан и негов партньор, притежава малък процент от акциите. Алчен и некомпетентен. Идва от заможно семейство, чието богатство с времето се е пропиляло. Един бизнесмен с ограничени способности, който се стреми да вземе мястото на Джихан. За да постигне целта си не се плаши от нищо. В съюз със съпругата си Солмаз.

Толга Текин в ролята на Йозкан


Оженил се е за Гюлсерен в гимназията. Безотговорен съпруг, прахосник. Човек, който иска по бърз и лесен начин да спечели пари. Избягва в Германия, когато Хазал е на 5 години. Там се занимава с незаконни дейности и се озовава в затвора. Никога не е поддържал контакт със съпругата и дъщеря си. Поддържа контакт със сестра си, която му праща пари. Гюлсерен иска да се разведе с него,
но не може, поради законови пречки.

Гюнеш Емир в ролята на Солмаз



Тя е съпруга на Алпер и най-добрата приятелка на Дилара. Без страх разследва търговските им тайни /на фирмата на Джихан/. Идва от бедно семейство. Омъжила се е за богат наследник - Алпер, но скоро парите намаляват /изпаряват се/. Единственото спасение е партньорството им с Джихан.



Бурак Тозкопаран в ролята на Озан

17-18 годишен, студент. През пубертета не се е разбирал много добре с баща си. Много е привързан към сестра си. След събитията с Джансу,
връзката им се задълбочава още повече.


Джихан Джанова в ролята на Рахми



Бащата на Джихан. Той се е провалил като бизнесмен, както и като глава на семейството. След Истанбул, заминава за Русия и там се занимава с измами, оставя засд гърба си голям дълг, след което нахлува отново в живота на Джихан. Той няма да се колебае да навреди на Джихан, като се включи в плановете
на Дилара и Алпер.






Няма коментари:

Публикуване на коментар