петък, 20 февруари 2015 г.

Съла и Боран - извън снимачната площадка на "Завръщане"

завръщане
Мнозина вече познават Съла и Боран  - главните герои на филма "Завръщане" . В момента сериала се излъчва в ефира на БТВ , всяка делнична вечер от 20:00 часа.

Накратко :
Съла - като малка баща и я продава на богато семейство , а след години тайната е разкрита.Съла се завръща в родното си селце , за да се запознае с биологичните си родители. Там тя се сблъсква лице в лице с съдбата си. В рамките на няколко дни целият и живот се променя. Омъжват я насила за Агата на селото - Боран.

Боран - той е Агата на селото. Неговата дума е закон . Бил е омъжен за Гезда , но в последствие тя се самоубива. След смъртта и Боран се зарича да не обича друга жена. Съдбата го сблъсква с твърдоглавата Съла , която в последствие става негова жена.

Какви са Боран и Съла в реалния живот :

 

 Mехмет Aкиф Aлакурт -  роден е на 23 юли 1979 г. , в Истанбул. Освен актьор , Мехмет е и модел. През 2001 година печели признанието " Най-добър модел в Турция" , а малко по късно през същата година е признат и за " Най-добър модел в света". Чаровният актьор участва в редица сериали , един от които е "Завръщане" .  Със него той получава най-голям успех , от всички други сериали , в които се е снимал. 
За съжаление на многобройните му почитателни , той има сериозна връзка с Тугче Варгин.
Джансу Дере ( Съла ) - родена е в турският град Анкара на 14-ти октомври 1980г. Отрасва с семейство наа гръцки емигранти. Завършва средното си образование в Измир , но това не й стига и решава да завърши в Истанбулският университет , със специалност "археология" . През 2006 година се снима в култовия сериал "Завръщане" , от където чаровната актриса печели и своята най-голяма слава.
След дългогодишната си връзка с Джем Йълмаз , Джансу няма мъж до себе си. Освен постиженията в киното ,чаровната акриса получава и предложение да стане рекламно лице на известна козетична марка.


ВИЖТЕ ФИНАЛА НА "ЗАВРЪЩАНЕ"


сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар