сряда, 22 юли 2015 г.

Умира ли наистина Ендер от "Кварталът на богатите"


Мине Тугай е името на красавицата , която влиза в образа на богатата и красива Ендер в сериала "Кварталът на богатите" (Medcezir) .
Тъй като доста от вас ни питат дали наистина умира Ендер , ние решихме да отговорим на въпросът ви. Ето и истината

Мине Тугай се превърна в любимка на феновете на сериала. Истината  е ,че актрисата напуска сериала , тъй като поема друг ангажимент. Почитателите на Medcezir останаха разочаровани от решението й , тъй като пасваше идеално на образа от сериала. Продуцентите я убиват в катастрофа. Точно така , Ендер умира в катастрофа.
Това обърква всичко случило се до момента в сериала. Тъй като Селим , Мерт и Яман заминават от Истанбул , поставяйки ново начало на живота си.
Обаждане от Седеф ги принуждава да се върнат в "Кварталът на богатите".
Селим е потънал в дълбока депресия , а от усмихнатия му образ не остава нищо. Не излиза и не иска да говори с никого. Яман и Мира вече не са заедно , напротив те започват да водят  война.
Яман среща ново момиче - Елиф. Той я намира за различна от момичетата , които го заобикалят и именно това го привлича. Мерт е решен да си върне Ейлюл. Селим е готов най-накрая да говори с репортерка и да разкаже някои неща се живота си. Може би точно тази жена пред която ще се разкрие , ще му помогне да преодолее смъртта на Ендер.

Смърт в "Кварталът на богатите" - вижте кой се сбогува с сериала

Финала на "Кварталът на богатите" (Medcezir)


Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

Какъв е животът на "беднякът-милионер" Чаатай Улусой ( Яман от "Кварталът на богатите")

Какво ще се случи в "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Няма коментари:

Публикуване на коментар