четвъртък, 6 август 2015 г.

Финала на "Кварталът на богатите" (Medcezir)








"Кварталът на богатите" има общо 77 епизода. Снимките на сериала са започнали още през 2013 , а през юни 2015 беше заснет и последният финален епизод. Ето какво ще се случи :
Суде ще се омъжи за бащата на Ендер. По време на сватбеното парти Ендер и Селим се спречкват. Те си тръгват , а по тях с друга кола карат Яман и Мира. Ендер е доста разсеяна и разстроена и въпреки това тя шофира. На пътя има ремонт и за да избегне удар с багер , Селим дърпа волана и се удрят в купчина пръст. Колата отскача и пада с пропаст. Яман и Мира слизат от тяхната кола и отиват да помогнат на семейство Серез. За съжаление Ендер умира , а Селим остава жив.
Селим не може да приеме смърта на жена си и от жизненият и усмихнат човек не остава нищо. В последствие Селим , Яман и Мерт заминават в чужбина , където прекарват доста дълго време. 
Обаждане от Седеф ги принуждава да се върнат в "Кварталът на богатите".
Селим е потънал в дълбока депресия , а от усмихнатия му образ не остава нищо. Не излиза и не иска да говори с никого. Яман и Мира вече не са заедно , напротив те започват да водят  война. 
Яман среща ново момиче - Елиф. Той я намира за различна от момичетата , които го заобикалят и именно това го привлича. Мерт е решен да си върне Ейлюл. Селим е готов най-накрая да говори с репортерка и да разкаже някои неща се живота си. Може би точно тази жена пред която ще се разкрие , ще му помогне да преодолее смъртта на Ендер.
Суде ще има дете от бащата на Ендер . В последствие господин Асъм умира.Всички решават , че тя го е 
убила , като е сипала отрова в питието му. Това не е така и Суде доказва невинността си.
Свързано изображениеЯман и Мира все пак ще видят лицето на щастието и ще преборят трудностите. Те се женят. Мерт и Ейлюл също са заедно. Обаче живота на Мира виси на косъм , тъй като има проблеми с болестта си и ще трябва да претърпи операция от която може и да не се събуди. Яман тръгва за болницата , за да се види с съпругата си , а може би и да си кажат последни думи. Оркун го пресреща и се сбиват , Селим идва и се намесва. Той ще се разправя с Оркун. Обаче Оркун няма да остави нещата така и наръгва Яман с нож.
Яман с последни сили отива в болницата , където се вижда с Мира. Двамата успяват да поговорят. На излизане от болничната стая той припада. Мерт и всички останали виждат смъртоносната му рана.
Кенан отново си навлича проблеми и влиза в затвора.



ВИЖТЕ ОЩЕ :

Невероятно красив мъж влиза в "Кварталът на богатите"

Мис Турция влиза в "Квартала на богатите"

Научете повече за красивата Ендер от "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Научете повече за Мерт от "Кварталът на богатите"

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

Какъв е животът на "беднякът-милионер" Чаатай Улусой ( Яман от "Кварталът на богатите")

Няма коментари:

Публикуване на коментар