Всичко за сериала "Завръщане"

За да прочетете цялата статия натиснете върху текста ! 

Какъв е истинският финал на сериала "Завръщане"


БТВ като по традиция отново прекъснаха сериала "Завръщане" , като обявиха края на първи сезон. До истинският финал на сериала остават много малко серии , като ще се случат доста интересни неща. Емре приключи с ролята си в сериала , след разправията която имаха със Съла и така няма да го видим повече във филма. В последните няколко епизода , които излъчиха в ефира на БТВ видяхме , че Дилявер се влюби в адвокатката на фирмата.В крайна сметка заради нея се отказва от игрите срещу Съла, но Есма не иска да се откаже. Дилявер настоява Есма да го направи, но тя му обръща гръб и излиза в коридора на фирмата. Дилявер я настига и я хваща за ръката. Есма се дърпа и пада на земята. Получава кръвоизлив и една седмица преди да роди, абортира детето. Обвинява за това ..

Интересни факти за Съла от "Завръщане"
Джансу Дере безспорно успя да спечели симпатиите и любовта на българските зрители. Чаровната актриса влезе в ролята на Съла от "Завръщане" и именно с с нея успя да спечели сърцата ни. Вижте някои интересни неща за чаровната Джансу Дере. Джансу Дере е родена на 14 октомври 1980 година.Като израства в семейството на гръцки емигранти. Актрисата е запалена по фотографията и даже обмисля някой ден да..

Финала на "Завръщане"


Сериала " Завръщане" успя да спечели вниманието на зрителите пред малкият екран. Доста хора се обърнаха към нас със въпроси относно сериала , като ни помолиха да разкрием малко от финала. Напоследък турските филми , които се излъчват в българският ефир са с драматичен край и доста от зрителите остават недоволни. Ще ви разкрием , че , краят на сериала "Завръщане" ще бъде като по приказка - доброто побеждава лошото. Още от самото начало на сериала Боран и Съла се борят срещу традициите в Мардин. Във финалният епизод ще се види , че всичко това си заслужава. Доста хора платиха с цената на живота си , като се опълчиха на традициите и застанаха зад гърба на Съла. Съла ражда момченце ..

Какъв е живота на Боран извън снимачната площадка на сериала "Завръщане"Mехмет Aкиф Aлакурт - познат в България като Боран от хитовия турски сериал "Завръщане" , който се излъчва в ефира на БТВ , всяка делнична вечер от 20:00 часа. Роден е на 23 юли 1979г. , в турският град - Истанбул. Както повечето турски актьори , познати на българските зрители , той също не е само актьор , но и известен модел. Освен своята екранна партньорка Джансу Дере (Съла) , той също може да се похвали с успех на модния подиум. Той е най-малкият от шестте деца в семейството на търговец и домакиня. Започва да изкарва първите си пари като модел. През 2001 година печели признанието "Най-добър модел в Турция" , а малко по късно същата година е признат и за "Най-добър модел в света". Мехмет не се примирява с славата си само на модния подиум , но залага и на актьорските си качества . Чаровният актьор участва в редица сериали , но голямата получава ..
Какъв е живота на Съла извън снимачната площадка на сериала "Завръщане"

Истинското име на актрисата е Джансу Дере.Родена е на 14 октомври 1980г. в столицата на Турция - Анкара. След като завършва средното си образование , актрисата продължава учението си в Истанбулския университет , където завършва "археология". Интересни факти за акрисата : Джансу е запалена по фотографията , още през студентските си години.Макар че , тя не се занимава с това професионално , не отрича някой ден да направи собствена изложба. Заради красотата си , актрисата е поканена да бъде рекламно лице на известна козметична марка. Участва е много фотосесии и реклами. Именно заради това се озовава на червеният килим в Кан. През 2000 година , когато красавицата е едва на 20 години започва да се занимава с актьорство. Две години по късно получава и първата си роля в продукцията "Лице на ангел".Но голямата си..
Няма коментари:

Публикуване на коментар