сряда, 29 юли 2015 г.

Актьорите от "Кварталът на богатите" (Medcezir)


Чаатай Улусой (Яман)
: Роден е на 23 септември 1990г. , в Истанбул , Турция. Чаатай носи българска жилка в себе си , тъй като баща му е турчин от България , но е емигрирал в ранната си възраст в Турция. Освен като актьор , Чаатай Улусой работи и като модел. През 2010г. печели престижната титла "Модел на годината".Именно на този конкурс , младежа е забелязан от известни телевизионни продуценти. Поканен е да участва в сериала "Огледален свят" , където влиза в образа на Емир Сарафолу. С тази роля прави истински пробив на телевизионният екран и печели голяма популярност. "Огледален свят" е и първият сериал излъчен с неговото участие , в родината ни. Българките пощуряха по Емир Сарафолу и чистата му любовна история с Фериа. След приключването на снимките на "Огледален свят" , Чаатай участва в продължението на филма - "Пътят на Емир" , но тъй като не набира голяма популярност и няма зрителски интерес , снимките на сериала са прекъснати. През 2013г. започва снимки за сериала "Кварталът на богатите" , където отново получава една от главните роли , тази на Яман. Паралелно със снимките започва връзка с Серанай Саръкая (Мира) , като двамата са заедно и до днес.


Серенай Саръкая (Мира) :

Родена е на 1 юли 1991г. , в Анкара , Турция.Когато е едва на 6 годинки , родителите и се развеждат и тя остава при майка си. На 16-годишна възраст печели четвърто място в конкурс за красота "Европейски младежи".В България става известна с ролята си на Йешим в „Сезони на любовта“, където има връзка с един от главните герои - Толгахан Сайъшман.По-късно когато започват снимките на "Квартала на богатите" , Серенай се влюбва в Чаатай Улусой. Двамата имат доста бурна връзка. Придружена от множество раздели и събирания. В началото на година се заговори , че известен футболист , който е влюбен в актрисата е помрачил отношенията им. Серенай Саръкая , не се подвизава само в киното , но жъне успех и на модният подиум. Красавицата заслужено печели титлата "Мис Турция Вселена 2010".

Мине Тугай (Ендер)
Мине Тугай е родена на 28 юли 1978г. , в малкият град Коня , Турция. За почти 37-годишната си възраст , актрисата изглежда изключително добре. 
Започва да навлиза в киното още когато е едва на 19 години , през далечната 1997г. Първата си по-съществена роля получава през 2004г. в филма "Готова на всичко". След доста роли , Мине набира голямата си популярност в втория най-драмитичен и популярен сериал в Турция - "Времето лети". Акрисата изиграва ролята на детегледачка , а след това става съпруга на Сонер. С тази роля Мине Тугай се изстрелва направо нагоре. След това през 2013 година е поканена да участва в хитовият сериал "Кварталът на богатите" ( Приливи и отливи). Актрисата си партнира с едни от най-големите имена в турското кино , а именно Чаатай Улусой  и Серенай Саръкая.
През 2008 година , Мине Тугай печели приза за най-добра актриса на фестивала "LIONS". Малко по-късно същата година на фестивала "Синепарк" , печели отново приз за най-добра актриса.През 2009г. има номинация за "Най-успешна актриса" , където отново взима първото място.

Хазар Ергючлю (Ейлюл) : 
Родена е на 3 май 1992г. в Никозия (Северен Кипър). Тя е единственото дете в семейството. Макар ,че от малка мечтае да стане адвокатка , Хазар изненадва родителите си с решението си да учи за актриса. В началото баща й е твърдо против , но с времето се примиряват.
Хазар работи в Младежкия театър , където я забелязва не кой да е ,а самият директор на "Сенки и лица" , като й предлага главната роля. Така се поставя началото на кариерата й като филмова звезда. През 2011г. получава роля в сериала "Север-Юг" , където играеше  образа на Симай , която беше омъжена за Кузей. Всъщност точно от този сериал е позната й на българските зрители.
През 2013г. година получава роля за сериала "Medcezir"- "Кварталът на богатите". или "Приливи и отливи".
оден е на 9 август 1986 година , в Истанбул. Със сигурност 29-те години , никога не бихме му ги дали. Още от ранната си детска възраст , Танер е привлечен от киното. Като дете участва в доста постановки.След като завършва гимназиалното си обучение постъпва в Общинския театър , където работи над играта си близо 2 години.
 
Натрупаният опит в театъра му дава предимство и без никакъв проблем минава приемният изпит в Театралния факултет в Истанбулския университет. Паралелно със следването си , Танер Йолмез изиграва и първата си роля в киното , в филма "Базар" , където участва от първата до последната серия.
Според него ролята , която е най-важна за него и му е дала истинския успех е в сериала "Изгубеният свят" , където играе образа на Садък.
Истинският успех и обичта на зрителите получава с ролята на Мерт Серез в сериала "Кварталът на богатите" (Medcezir) . За тази роля , актьора споделя ,че е различна от всички други , които е играл. Също така преди да започнат снимките , отслабва с 9 кг.
За своя слабост , Танер Йолмез посочва футболният клуб "Бешикташ" и приятелите си , на които много държи.
В момента има връзка с главната акрисата от сериала "Север-Юг" - Йойкю Карайел (Джемре) . Двамата пазят доста добре личният си живот. Преди да започне връзка с Танер Йолмез,  акрисата претърпя спонтанен аборт и загуби детето си , което доста я отдалечи от светският живот.
ВИЖТЕ ОЩЕ :

Какво ще се случи в "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Умира ли наистина Ендер от "Кварталът на богатите"

Няма коментари:

Публикуване на коментар