понеделник, 6 юли 2015 г.

Мис Турция влиза в "Квартала на богатите"

Серенай Саръкая ще изиграе една от главните  роли в сериала "Квартала на богатите". Ще я видим в образа на Мира (Мариса). Турският сериал е римейк на The O.C. В сериала , красавицата си партнира с Чаатай Улусой , който ни е известен от "Огледален свят" и "Пътят на Емир". Той ще изиграе турската версия на Раян. Серенай Саръкая , не се подвизава само в киното , но жъне успех и на модният подиум. Красавицата заслужено печели титлата "Мис Турция Вселена 2010".
Серенай е родена на 1 юли 1991г. в Анкара. Когато е едва на 6 годинки , родителите и се развеждат и тя остава при майка си. На 16-годишна възраст печели четвърто място в конкурс за красота "Европейски младежи".
В България става известна с ролята си на Йешим в „Сезони на любовта“, където има връзка с един от главните герои - Толгахан Сайъшман. По-късно когато започват снимките на "Квартала на богатите" , Серенай се влюбва в Чаатай Улусой. Двамата имат доста бурна връзка. Придружена от множество раздели и събирания. В началото на година се заговори , че известен футболист , който е влюбен в актрисата е помрачил отношенията им. Българските зрители ще могат да й се радват всяка делнична вечер от 20:00 часа.

Финала на "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Смърт в "Кварталът на богатите" - вижте кой се сбогува с сериала

Научете повече за Мерт от "Кварталът на богатите"

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

Научете повече за красивата Ендер от "Кварталът на богатите" (Medcezir)


сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар