сряда, 25 февруари 2015 г.

Какъв е живота на Съла извън снимачната площадка на сериала "Завръщане"

Съла от "Завръщане"

Истинското име на актрисата е Джансу Дере.Родена е на 14 октомври 1980г. в столицата на Турция - Анкара. След като завършва средното си образование , актрисата продължава учението си в Истанбулския университет , където завършва "археология".   

Интересни факти за акрисата : 
Джансу е запалена по фотографията , още през студентските си години.Макар че , тя не се занимава с това професионално , не отрича някой ден да направи собствена изложба.
Заради красотата си , актрисата е поканена да бъде рекламно лице на известна козметична марка. Участва е много фотосесии и реклами. Именно заради това се озовава на червеният килим в Кан.
През 2000 година , когато красавицата е едва на 20 години започва да се занимава с 
актьорство. Две години по късно получава и първата си роля в продукцията "Лице на ангел".Но голямата си слава получава през 2006г. , когато участва в сериала "Завръщане" , където получава главната роля и влиза в образа на Съла. Няколко години по-късно , тя изиграва още една голяма и важна роля за кариерата , в образа на Ейшан , във известният за българските зрители сериал - Езел. Последната си роля до този момент , Джансу Дере изиграва в сериала "Великолепния век" , който се върти и в българския ефир.  
Чаровната актриса е висока 176см. Има идеалните мерки за модел. Актрисата споделя , че поддържа фигурата си със фитнес , няколко пъти седмично.Държи на здравословното хранене , като не се лишава от никакви храни. Споделя , че обича да пътува доста често , при всеки един свободен момент.
За съжаление , Джансу Дере не е сполучила в любовта до този момент. Тя има няколко годишна връзка с турският комик Джем Йелмаз , която приключва като на филм. Турският комик и изневеря с нейната близка приятелка Аху Яту . В продължение на много време Джем купува цветя и моли за прошка Джансу , но тя не може да забрави предателството и не иска да му прости. Не след дълго Йелмаз се омъжва за Аху Яту  и двамата си имат детенце.
сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар