понеделник, 8 юни 2015 г.

Какъв е истинският финал на сериала "Завръщане"

БТВ като по традиция отново прекъснаха сериала "Завръщане" , като обявиха края на първи сезон. До истинският финал на сериала остават много малко серии , като ще се случат доста интересни неща.

Емре приключи с ролята си в сериала , след разправията която имаха със Съла и така няма да го видим повече във филма. В последните няколко епизода , които 
излъчиха в ефира на БТВ видяхме , че Дилявер се влюби в адвокатката на фирмата.В крайна сметка заради нея се отказва от игрите срещу Съла, но Есма не иска да се откаже. Дилявер настоява Есма да го направи, но тя му обръща гръб и излиза в коридора на фирмата. Дилявер я настига и я хваща за ръката. Есма се дърпа и пада на земята. Получава кръвоизлив и една седмица преди да роди, абортира детето. Обвинява за това Дилявер, но се установява, че той няма вина. Детето на Есма е умряло в нея преди една седмица. Това я довежда почти до лудост. Братът на Йезда /мисля, че беше той/, влиза в сериозен конфликт с Буран и наема убиец, който да убие Буран. Убиецът стреля, ранява сериозно Буран и той едва оцелява. Братът на Йезда заедно с Есма открадват сина на Съла. Но той е имал връзка с момиче, което е изнасилил и има син от него. Прави всичко възможно да я спечели отново, заедно с детето, но поради факта, че той е наредил да убият любимият й, тя не го приема. В последствие той се самоубива. Детето на Съла остава при Есма, но в последствие я откриват. Есма стреля в Съла и я ранява сериозно. Временно тя остава парализирана като Емре и е на инвалидна количка. Тогава разбира, че пак е бременна. Буран я съветва да абортира, но Съла отказва. В последствие се оправя и ражда две момичета близначки. Свекърва й и свекър й най-накрая се примиряват и се радват много на момиченцата.

Какъв е живота на Боран извън снимачната площадка на сериала "Завръщане"

http://thebest4womens.blogspot.com/2015/02/blog-post_76.html
сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар