сряда, 13 юли 2016 г.

Тази вечер в "Кварталът на богатите" ще видите :



Елиф се опитва да открие Яман. Хале я кани на  тържество в домът на Мерт.
Ейлюл и Мерт се радват на малкото й братче. Двамата му показват домът , в когото ще живее. През това време Узай идва да види бебето. Мерт ревнува. Ейлюл дава бебето в ръцете на Узай , а това дразни Мерт и той решава да си тръгне.
Кенан и Яман си говорят за Асъм. Кенан не спира да обижда възрастният мъж и да говори , че Суде е била любовница и на Синан. Яман не издържа и избухва срещу брат си. На тръгване от домът на майка си , Яман вижда бившият й съпруг , като голямо впечатление му прави ключодържателя , който има - същият като този , който са изпуснали крадците в домът на семейство Серез при обира.
Селим е забравил за годишнината . Докато Мерт и компания го чакат да отпразнуват този ден , Селим е в един караоке бар заедно с журналистката Дениз. Тази вечер двамата се целуват.
Лейля се обажда на Яман като му споделя , че в домът на Надир няма никой. Яман решава да отиде и да намери доказателства , че Надир е замесен в обира , в домът на Серез. Мира го вижда и решава да го проследи. Така двамата се впускат заедно в едно приключение. Надир получава снимки от камерата в домът си и вижда двамата младежи. Той решава да се прибере.
Елиф пристига в домът на Серез ,а Хале и показва къде живее Яман. Тя се запознава със Седеф.
Мерт и цялата компания виждат пред домът на Мерт , Селим да  държи за ръка Дениз - точно в денят на годишнината от сватбата му с Еднер.  Мерт напада баща си , а Селим разбира , че е забравил важната дата.
Яман и Мира пристигат заедно в къщата. Всички си мислят , че са се сдобрили , но Яман отрича. Елиф иска да си тръгне , а Яман я спира. Мира е разстроена.  

Няма коментари:

Публикуване на коментар