сряда, 13 юли 2016 г.

Мерт предлага брак на Ейлюл


Мерт и Еюлюл несъмнено са един за друг. Ето и дългоочакваният момент от много зрители - Мерт решава да предложи брак на Еюлюл.
В денят от годишнината от сватбата на Селим и Ендер , Мерт вижда баща си да държи за ръка друга жена  - Дениз. Той не се сдържа и напада Селим пред цялата компания , за това , че на този ден е с друга жена и най-вече , че е забравил тази важна дата.
Също така Мерт ревнува Ейлюл от Узай. Когато двамата влюбени показват къщата на малкото братче на Ейлюл , Узай идва в домът й. Ейлюл взима бебето от ръцете на Мерт и го дава на Узай. Това не се харесва на Мерт и той решава да си тръгне.
Всичко това идва в повече на Мерт и той решава да предложи брак на любимата си. Докато двамата са около басейна и Ейлюл се опитва да му обясни ,че не трябва да се сърди на баща си , Мерт и предлага брак. Това не е мечтаното предложение от Ейлюл и тя решава , че Мерт се шегува и гледа да замаже положението. Тя е видимо притеснена и му казва , че отива да потърси Седеф , само и само за да излезе от тази конфузна ситуация. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар