неделя, 10 юли 2016 г.

Утре в "Кварталът на богатите" ще видите..


Елиф е разстроена , защото Яман предпочете Мира пред нея. Журналистката Дениз отива в апартамента на Синан и го намира убит. В домът на Селим отива полиция , тъй като всичко сочи , че той е убиеца. И така Селим бива арестуван. 
Всички в квартала стават свидели на ареста на Селим.
Лейля също започва работа при Надир Портокала , като ще поеме задълженията на Айше.
Дениз съобщава на сестрата на Еднер , че пресата всеки момент ще пусне новината за връзката на Ендер и Синан. Тя и обяснява , че когато тази новина излезе никой няма да може да измъкне Селим.Суде вижда Дениз в участъка и я напада.
Суде разказва на Мира и Седеф за случилото се на сватбата й с Асъм , че Селим тогава е научил за Ендер и Синан. Също така , че катастрофата е станала  заради скандала , който избухна между тях. Суде също им споделя , че именно Асъм е наредил на пребият до смърт Кенан , като предупреждава Мира да не казва на Яман.
Цялата тази ситуация слага ново начало в отношенията на Ейлюл и Мерт. Те си признават един на друг , че все още се обичат.
Мира казва на Яман , че Асъм е наредил да пребият брат му. Яман се изправя лице в лице с него . Мерт също остава изненадан. И в домът на Асъм идва полиция. Изненадващото е обаче , че не идват във връзка с Кенан , а заради случая на Синан. Оказва се ,че Суде и Асъм първи са намерили мъртвият Синан.

Оркун от "Кварталът на богатите"

Серенай Саръкая (Мира от "Кварталът на богатите)

Няма коментари:

Публикуване на коментар