вторник, 14 април 2015 г.

Нина Добрев напуска "Дневниците на вампира"


Красивата българка обяви официално , че слага край на участието си в хитовия сериал "Дневниците на вампира" , от който тя получи популярността си. Нина Добрев написа в профила си , че напуска сериала.
Вижте какво написа тя в социалната мрежа Instagram : 

"Скъпо вампирско семейство,


Току-що изживях най-красивия уикенд на езерото Лейнър в Джорджия заедно с моите приятели – актьорите от сериала The Vampire Diaries (Дневниците на вампира) и екипа. 
Искам да бъда първата, която ще ви каже, че това не беше просто ваканция, а парти за сбогуване.
Още когато започнахме снимките на сериала, аз бях убедена, че историята на Елена ще се развива най-много в шест сезона и това ще бъде едно пътуване през вечността.
Благодарение на тази роля успях да изиграя човек, вампир, двойничка, луда безсмъртна, двойничка, която се прави на човек, жена, която е отвлечена, измъчвана, убита, възкресена, прокълната, в която се вселява друга, а има още толкова много неща да се случат до финала на сезона през май. Елена се влюби не веднъж, а два пъти в две епични сродни души, а аз самата създадох някои от най-добрите приятелства в живота си и това ще бъде семейство, което ще обичам завинаги.
Има да видите още много преди края на сезона и ви обещавам, че ще си заслужава. Вече дадох обширно интервю за списание SELF, но, предвид развитието на сериала, ще може да го видите чак в юнския брой. Дотогава ви каня да се радвате на останалите епизоди, да бъдете с мен, докато се подготвям да се сбогувам с Елена Гилбърт и с моите колеги, да бъдете с мен, докато вървя към следващата глава от моя живот.
Искам да споделя това сбогуване с вас (снимките от този уикенд са само началото).
Вие сте прекрасни и ми дадохте толкова любов, подкрепа и страст, което трудно може да си представи едно момиче от сериала Degrassi (Деграси), пристигнало от Канада в Лос Анджелис, за да се яви на прослушване за "сериала по Twilight (Здрач)" :)
Обичам ви всички. Затегнете коланите. Ако си мислите, че знаете какво предстои, заблуждавате се.
Обичам ви, Нина". 

Красивата актриса с български корени се превърна в любимка и идол на хората по цял свят.  Феновете на сериала са разстроени от факта , че няма да виждат актрисата в новия сезон. Според доста от тях това , ще бъде провал за поредицата. 
Шушка се , че една от причините , Нина Добрев да напусне сериала е ревността й към бившият й приятел Иън Сомърхолдър , със когото е принудена да играят влюбена двойка в сериала. След раздялата си с Нина Добрев , Иън се сгоди за актрисата Ники Рийд и скоро ще вдига сватба.
сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар