неделя, 5 април 2015 г.

Красиви жени : Ирина Шейк


Ирина Шейхисламова , по-полулярна като Ирина Шейк е родена  на 16 януари 1986 г.  Тя е сред най-популярните и сексапилни топ модели в цял свят.  Ирина няма пластични операции , което я прави  повече от перфектна.Има прекрасно тяло,коса ,лице , излъчване и всеки ценител на женската красота би го потвърдил с лека ръка. Според нейните думи , тя дължи своята красота на родителите си. Ирина споделя , че чертите на лицето си е наследила от баща си , тъй като е татарин ,а прекрасните си зелени очи е наследила от майка си. 
Главният виновник за нейните успехи, всъщност е майка й , която е учителка по пияно. Когато Ирина е на една 17 години , майка й я води в школа за манекенки. Така през 2004 година , когато в Челябинкс се провежда конкурс , Ирина успява да спечели журито със прекрасните си бадемови очи, плътни устни и перфектно тяло. Тя подписва договор за работа  в Европа , а по-късно и за САЩ.  Когато заминава за Париж,  сменя фамилията си от  Шейхисламова , на Шейк. Началото на кариерата и не е било хич лесно , тъй като когато Ирина се озовава във френската столица , тя не знае нито дума на френски , а и английският и не е бил добър. Но упоритостта на красавица и помага да се справи с проблемите.  
Големия си успех , Ирина Шейк постига през 2007 година , когато красавицата с тяло на богиня заменя Ана Беатрис Барос , и става рекламно лице на марката 
Intimissimi.Последващите нови договори, множеството корици на модни списания, първото място в класацията за най-сексапилните жени в света, светските изяви и, разбира се, романсът й с футболиста Кристиано Роналдо са причина за още по-голямата популярност на Шейк. 
Във момента Ирина живее в апартамента си в Ню Йорк , но пътува поне два пъти годишно до Челябинск , където живеят роднините й. 
Съблазнителната й фигура, светлите очи, смуглата кожа и ослепителната й усмивка покоряват не само света на модата, но се превръщат в пример за подражание на милиони момичета и блян за мъжете в цял свят.  сподели бутон      ИМЕ

Красиви жени : Ирина Шейк

Няма коментари:

Публикуване на коментар