четвъртък, 23 април 2015 г.

Сигурен начин да спечелите пари от интернет

Има доста хора , които не ходят на работа по едни или други причини. На всички ни е известно , че в нашата малка държава за да изкарваш добри доходи , които да ти стигнат за да покриваш битовите си сметки и да остава по нещичко  ти да харчиш за себе си , трябва да работиш или в парламента , или да се занимаваш с незаконни дейности. Трудно можеш да си намериш работа , тъй като или си туко що завършил и нямаш никакъв стаж , или вече минаваш 40-те и ти казват , че вече си възрастен , а те търсят млади хора. Интересно ми е  , като си на 20 и никой не иска да те вземе да работиш , защото искат опитни , но млади хора.Този стаж в детската градина или училище да го трупаме ?
Да се върнем на въпроса :  Как се печелят пари от интернет и възможно ли е ?!  
Да , възможно е. Днес взех първото си плащане от банката , а служителката остана с пръст в уста като видя, че Google ми дават пари. Когато попита за изпращача, аз й казах - Google , а тя погледна към компютъра си и като видя , че казвам истината , започна да се чуди и да задава въпроси как е възможно това.
Преди около два месеца , прочетох доста по темата за това , как може да спечелиш пари през интернет. Участвах в анкети , влизах в чуждестранни сайтове за да попълвам някакви неща , но истината е ,че от там не спечелих и 1 лев. Тогава прочетох за програмата Google Adsense. Вижте за какво става на въпрос.
Google Adsense e рекламна програма на Google , която позволява на собствениците на сайтове или блогове да печелят пари чрез тях. 
Ако не разполагате със собствен сайт или блог , лесно можете да си направите. Blogger e още едно произведение от Google. Той е много популярен и за ваша радост - напълно безплатен. Blogger е изключително лесен за употреба и настройване. След като вече имате блог , второто нещо , което трябва да направите е да осигурите изключително съдържание. Може да пишете по всякакви теми. Ако обаче решите , че нямате време да се занимавате с писане и започнете да копирате статии от други сайтове , Google ще ви "надуши" и ще блокира профила ви . Изключително важно е да притежавате авторско право за статиите , които публикувате. След това на Google Adsense  , може да кандидатствате .  Google ще обходи съдържанието на сайта ви и ще ви извести дали сте одобрени. Ако ви одобрят във вашият блог/сайт ще се показват реклами , които ще ви носят пари. Всеки , който е посетил страницата ви и е кликнал на рекламата е допринесъл за вашата печалба. Забранено е сами да натискате върху тях , или да насърчавате други хора да го правят. В противен случай , ще блокират профила ви. След като натрупате определен брой пари , Google ви ги изпраща .
В началото на всеки месец , мисля че беше до 3-то число на страницата ви в Adsense ви изписва , колко ще ви се плати. От 21 до 26-то число получавате парите си.

Miss Russia 2015

Нина Добрев напуска "Дневниците на вампира"

сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар