четвъртък, 9 април 2015 г.

Алисия не остана длъжна на Николета Лозанова . Вижте как я нападна !


От години Николета Лозанова и Алисия са в открита война. Поп фолк певицата многократно беше обиждана от устата на Лозанова.  Феновете на плеймейтката обвиняваха Алисия , че копира нейната визия - коса , грим , дрехи. Макар , че Лозанова измъкна мъжа на Алисия под носа й , певицата се въздържа от коментари по адрес на телевизионната водеща. 

Преди месец Валери Божинов обяви публично в своя профил в Facebook , че с Николета се разделят , като я остави с пръст в уста , тъй като тя постоянно постваше снимки и статуси , колко щастливи са с Божинов. След тази новина , Николета Лозанова , отново изригна по адрес на Алисия , като написа статус в социалната мрежа , в който не се споменава директно името на певицата , но е повече от очевидно , ще се отнася за нея.
 Ето какво написа Николета Лозанова :
"На някои жени, безспорно успешно ни се получава визуално да се превъплъщаваме в ролята на "жена вамп", други по природа са си кръвожадни вампири!" 

Явно на поп фолк изпълнителката и  писнало на мълчи , и след всички обиди от страна на Николета , както и клюките , че Алисия се е събрала с Божинов , тя реши също да се изкаже в своя профил , в социалната мрежа. Изпълнителката на остана длъжна на никого. Вижте какво написа Алисия :
сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар