неделя, 7 юни 2015 г.

Благой Георгиев се жени за руската двойничка на Анджелина Джоли

През години Благой Георгиев определено доказа , че не е мъж за една жена. Футболиста е прочут с многобройните си афери с доста красиви жени.
След като приключи 
връзката си с Куини Алис , Благой се хвърли в ръцете на руската двойничка на красивата Анджелина Джоли. Говори се , че именно с нея футболиста е кръшкал на модела Куини Алис. 
Руската двойничка на Джоли се казва Есмер Омерова. Двамата с Благой Георгиев не спират да демонстрират любовта си и в социалните мрежи.  Благой я нарича - " моят ангел" , а Омерова се обръща към него с - "моят герой". Всички очакваха , че това  е поредната бройка на футболиста , но противно на очакванията - рускинята наистина е успяла да спечели сърцето му.  Двамата изглеждат доста влюбени. Преди няколко дни Благой
 Георгиев  се прибра за първи път в родината си , откакто е с Есмер Омерова . Футболиста доказа , че е сериозен към нея , тъй като я взе със себе си. След като слезе на българска земя , руската красавица беше видимо притеснена от цялото внимание и всички папараци , които ги заобикаляха. Говори се , че футболиста я е взел със себе си за да я представи на семейството си и да направят подготовка за своята сватба. Да , точно така - говори се , че Есмер Омерова и Благой Георгиев ще вдигнат сватба през септември. Руската красавица явно е успяла за краткото време , което е с футболиста да спечели сърцето му и да му сложи примката. 
Преди няколко седмици Благой беше на семейна вечеря в дома на Есмер Омерова , където е поискал ръката и благословията от родителите й , за да я направи своя съпруга. Сватбата ще бъде на нашето Черноморие , като все още са в търсете на перфектното място.
Благой Георгиев заяви на летището , пред насъбралите се журналисти , че съвсем скоро ще излезе с новини и ще съобщи плановете за личния си живот. Предполага се , че става дума именно за датата на сватбата.
Есмер Омерова е шампионка по танго в Русия и със сигурност е взела ума на футболиста , щом е поискал ръката й от нейните родители.

ВИЖТЕ СНИМКИ НА ЕСМЕР ОМЕРОВА

ФИНАЛА НА "ЗАВРЪЩАНЕ"



сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар