понеделник, 15 юни 2015 г.

Финала на " С Русия в сърцето" + ВИДЕО

Разказвайки за миналото си на своите домакини, Сеит си спомня, как убива Миша Сорокин, негов боен другар, който  под давлението на Петру, обвинява в предателство и опит за убийство на брат му Осман. Войниците, отвлекли момичето, тръгват към Петру със служебен автомобил , като Сеит и Джелил ги проследяват.
През нощта войниците стигат при Борински. Чуват виковете на отвлеченото от тях момиче, намиращо се в изкопа и измъкват от там. След кратък спор Петру убива и тримата войници. Сеит го чака в засада в храстите. Хванат натясно Петру е готов да се самоубие, но Джелил прострелва ръката му, преди да натисне спусъка. Сеит стреля по Петру и той пада в трапа, в който допреди малко е било отвлеченото от него момиче.
Спомняйки си за мъртвите си родители, убити в следствие на престрелка, инициирана от Петру ,Сеит решава да закопае в ямата някогашния си приятел. Еминов остава до изкопа, в който е убития Борински чак до сутринта. След това Еминов се връща при приятелката си. По всичко личи, че му е приятно с нея и се забавлява.
Раненото момиче се възстановява. Гюзиде, приятелката на Джелил, превързва старите му рани. В спалнята им нахълтва въоръжен, който иска да ликвидира Джелил, заради Гюзиде. Накрая мъжът се самоубива. В Турция е провъзгласена републиката.
1928 г. - Сеит и неговата любима вече имат дъщеричка. Гюзиде и Джелил също имат дете. На гости на Сеит му идва неговият брат Махмуд. Макар и окуцял, той почти не се е променил през изминалите години. Всички заедно сядат на една маса, за да полеят добрата среща. Така завършва историята в турския сериал "С Русия в сърцето. "

ФИНАЛА МОЖЕ ДА ГЛЕДАТЕ ТУК : https://www.youtube.com/watch?v=3JOUSth5pLU

Коя е жената до Къванч Татлъту
Какъв е истинският финал на сериала "Завръщане"

сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар