вторник, 9 юни 2015 г.

Бившата на Благой Георгиев засенчи Есмер Омерова

Благой Георгиев е известен у нас не само с футболните си умения , но и с ролята си 


Още СНИМКИ от бала на красивата Куини Алис! Този път показа и родителите сина истински Казанова. Футболиста сменя приятелките си като носни кърпички. В момента има връзка с руска хореографка , която е спрягана за реплика  на Анджелина Джоли.Благой Георгиев имаше връзка с Куини Алис , като в последствие я изоставя заради Есмер Омерова. В жълтата преса се изписаха всякакви неща по въпроса , как  Куини Алис била съсипана след раздялата с българския мачо.
Разбира се , фактите говорят повече от думите. Истината е ,че лицето на моделката сияе и тя изглежда в перфектна форма.

Куини Алис беше зарязана от Благой Георгиев малко преди абитуриентския си бал. Това обаче по никакъв начин не и повлия и тя неоспорвано беше една от най-стилните абитуриентки тази година.

Преди няколко дни Благой Георгиев пристигна в България заедно със своята нова половинка - Есмер Омерова.
Говори се , че причина за посещението им е тяхната сватба. Футболиста е запознал бъдещата си съпруга със семейството си , а след това отпрашиха за Дубай , като заляха социалните мрежи със фотоси от романтичната им почивка. Преди няколко дни Есмер Омерова си направи няколко татуировки , една от които е името на Благой. Говори се , че тяхната сватба ще бъде през септември , като това не е потвърдено. След като стъпи на българска земя , самият Благой каза пред пресата , която го посрещна на летището , че скоро ще излезе с изявление относно личния си живот , като журналистите предположиха , че се отнася за датата на сватбата.
Instagram media by esmerik - #halo 🙏🌸 #мой#БлагойInstagram media by esmerik - 💙💎👼🐠🐟☀️🏊🍹


Сигурен начин да спечелите пари от интернет

Благой Георгиев се жени за руската двойничка на Анджелина Джоли

сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар