сряда, 10 юни 2015 г.

Лоша карма сполетя Емир от "Огледален свят"

Чаатай Улусой , които стана известен у нас с ролята си на Емир от "Огледален свят" , несъмнено се превърна в един от любимците на доста българки. Освен с добрата си игра в сериала , той успя да впечатли и със своята визия. 
Във последно време в личния живот на Чаатай е истинска каша. Красавеца претърпява провал след провал както в личния си живот , така и на снимачната площадка. След финала на "Огледален свят" , който не се хареса на феновете на сериала , беше направено продължение на филма - "Огледален свят : Пътят на Емир". Разбира се , липсата на Хазал Кая , не 
 можа да бъде запълнена , дори със Мис Турция , която включиха в продължението и сериала претърпя провал. След десетина серии , продуцентите решиха да го спрат , тъй като нямаше никакъв интерес , а недоволните фенове искаха да бъде върнала Фериа  , което беше непосилно , защото актрисата вече беше поела друг ангажимент. И така Чаатай Улосой не успя да вдигне рейтинга на сериала.
След това той получи главна роля в друг турски сериал - "Приливи и отливи" , познат в България като "Кварталът на богатите" (Medcezir) , където си партнираше със Серенай Саръкая , с която започна връзка по време на снимките. Двамата обаче се разделиха , тъй като Чаатай , разбра че Серенай му е кръшнала. Това беше още един удар под кръста на красавеца. Това далеч не е последното лошо нещо сполетяло Чаатай Улосой. След акция , той е хванат с наркотици , като прокуратурата поиска 5 години затвор , но адвокатите му успяха да му издействат условна присъда. За съжаления серията от лоши събития продължава - Чаатай отново е свален от телевизионният екран , тъй като "Приливи и отливи" , в последно време има нисък рейтинг. Чатаай Улосой се превърна в любимец на много нашенки , истината обаче е , че не се знае дали ще го видим в друг турски сериал.

Коя е жената до Къванч Татлъту

Съла от "Завръщане" преживя най-тежкото предателство в любовта

Какъв е живота на Боран извън снимачната площадка на сериала "Завръщане"

Какъв е истинският финал на сериала "Завръщане"



сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар