понеделник, 17 август 2015 г.

Серенай Саръкая (Мира от "Кварталът на богатите)



Серенай Саръкая е родена на 1 юли 1991г. в Анкара , Турция. Когато е едва на шест годишна възраст , нейните родители се развеждат и тя остава да живее с майка си. Като дете Серенай се е интересувала от волейбол и баскетбол , а в днешно време през свободно си време обича да играе тенис и тренира латино-американски танци. 
Работи като актриса и модел. Спечелила е доста титли за красота . През 2010 печели второ място в конкурса Мис Турция, като на първо място е Гизем Мемич. Въпреки че е спечелила второто място, тя получава възможността да представлява Турция на конкурса Мис Вселена, но тя не приема, тъй като иска Гизем Мемич да направи това. През 2014г. е призната за жена на годината от GQ. 
През 2010г. Серенай Саръкая печели кратка роля в сериала "Мъжът от Адана"  , където си партнира с Мехмет Акиф Алакурт ( Боран от Завръщане) . Най-известната й роля обаче е на Мира в сериала "Кварталът на богатите". Там също си партнира с едни от най-голямите звезди на турското кино като Мине Тугай (Ендер) , Хазар Ергючлю (Ейлюл) и Чаатай Улусой (Яман). С тази роля Серенай набира голяма популярност и това и отваря много врати занапред. Снима се в доста реклами , е някои от който си партнира с Хазар Ергючлю. "Кварталът на богатите" не й дава само популярност , но я сблъсква и с любовта. Серенай се влюбва в нейната екранна половинка - Чаатай Улусой (Яман). Двамата започват сериозна връзка паралелно с тази на техните герои - Яман  Мира. Именно заради истинската си любов извън екрана , за тях не представлява трудност да пренесат и любовта си на снимачната площадка. Всяка една от заснетите сцени е била запечата с късче от тяхната истинска любов. 


ВИЖТЕ ОЩЕ :

Финала на "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Умира ли наистина Ендер от "Кварталът на богатите"

Научете повече за Хазар Ергючлю - Ейлюл от "Кварталът на богатите"

Какъв е животът на "беднякът-милионер" Чаатай Улусой ( Яман от "Кварталът на богатите")

Няма коментари:

Публикуване на коментар