четвъртък, 10 септември 2015 г.

Оркун от "Кварталът на богатите"



Метин Акдюлгер изиграва лошият герой в сериала "Кварталът на богатите" .Той влиза в роля , която е пълна противоположност на истинският му живот. В сериала играе богат и независим младеж ,а Метин  е израснал във ферма в Бурса. Премества се в Истанбул за да учи. Казва , че вече е свикнал с градския живот и суматохата , тъй като от известно врем живее в истанбулския квартал -  Галата , който е един от най-населените. Въпреки че се е записал в катедрата по международни отношения , Метин споделя , че се интересува от политика само информативно ,и че няма намерение да се занимава с това. Споделя , че от малък мечтае да играе в театъра.
Метин Акдюлгер получава две предложения за работа . Преглават му роля в "Великолепния век" и друга роля в "Кварталът на богатите" . Без да се замисли Метин приема предложението за работа в "Кварталът на богатите" и влиза в образа на Оркун. Метин е впечатлен от Люк от The O.C и затова решава да изиграе неговия аналог в Medcezir. На въпроса по какво си прилича и по какво се различава от Оркун , Метин споделя :  
Имаме общи неща, но имаме и много различни. Оркун е много дисциплиниран има много силна връзка със семейството си. И аз съм такъв. Оркун има вътрешен свят до който не допуска никого. Човек,, който мисли много и е здраво стъпил на земята. В това си приличаме. Различаваме се по това, че аз не съм като него: алчен, гневен, неукротимата му злоба към живота. Гнева му към света ми е чужд, както и жестокостта му. Решенията, които взимаме в живота определят какви сме и в какво може да се превърнем. Той е много импулсивен и понякога прибягва до необичайни методи. Аз такива решения не взимам и не използвам такива методи.
Макар че в сериала Оркун не се разбира с Яман (Чаатай Улосой) , в реалния живот двамата са доста близки. Метин се възхищава на Серенай Саръкая (Мира) и Чаатай Улусой (Яман) и казва , че те са доста по опитни от него и за него е чест да се учи от тях.

Вижте още :
Селим от "Кварталът на богатите"

Серенай Саръкая (Мира от "Кварталът на богатите)

Научете повече за красивата Ендер от "Кварталът на богатите" (Medcezir)

Няма коментари:

Публикуване на коментар