четвъртък, 26 февруари 2015 г.

Коя е жената до Къванч Татлъту

Вижте коя жена успя да плени сърцето на Къванч Татлату Къванч Татлъту е познат на българските зрители от редица турски сериали  , излъчвани в ефира на БТВ - "Перла" , "Забранения плод" и "Север-Юг".  Някои от феновете му го наричат "Турският Брат Пит". Несъмнено  актьора има много почитателки не само в България , Турция , а в цял свят.  
Къчанч Татлъту
Той притежава чаровна усмивка , хармонично тяло и прекрасни сини очи. Неговият чар не остава признат само от неговите многобройни фенки. 
През 2002г. печели титлата "Най-добър модел на Турция" , а малко по късно същата година печели титлата"Най-добър модел в света" . 
За съжаление  на дамите , Къванч Татлъту намери "идеалната жена" в очите на модната дизайнерка Башак Дизер. След дълго и усилено криене на връзката си , двамата влюбени решиха да покажат най-накрая на цял свят , любовта си на яве. Чаровната дизайнерка успя да измести дори носителката на короната Мис Свят Азра Акън , която беше предишната любов на турският 
актьор. Близки на Къванч разказват , че този път всичко е различно. Не са го виждали в тази светлина , най-вероятно турския Брат Пит е хлътнал до уши по Башак Дизер . За актьора няма значение възрастна , тъй като дизайнерката е няколко години по-възрастна от него. След бурната си връзка с Азра Акън , турския актьор е предприел мерки за сегашната си връзка. Той не иска журналистите да се бъркат в личният му живот и държи любимата си далече от пресата. Стана ясно , че двамата са се запознали на снимките на сериала "Север-Юг" .Тя е стилист , а той е звездата на сериала.


ФИНАЛНИЯ ЕПИЗОД НА " С РУСИЯ В СЪРЦЕТО"

Вижте кои са най-хубавите турски актьори
Къванч Татлъту и Башак Дизер
сподели бутон      ИМЕ

Няма коментари:

Публикуване на коментар