понеделник, 12 октомври 2015 г.

Кварталът на богатите : Втори сезон




Вторият сезон на сериала , започва със смъртта на Ендер. Тя загива в катастрофата , която претърпява със Селим , след като си тръгват от сватбата на Суде и Асъм. Тази смърт променя съдбата на всеки един от героите. Къщата на семейство Серез е изоставена , тъмна и носеща скръбта от смъртта на Ендер. Асъм от своя страна се променя коренно , след загубата на едната си дъщеря. За съжаление това тъжно събитие му помага от тук нататък да оценява другата си дъщеря Седеф. От студеният и властен мъж , Асъм се превръща в доста чувствителен човек.
Никой от месеци не е чувал за Яман , Селим и Мерт. Тримата мъже обикалят морето с яхта , далече от света , опитващи се да забравят болката от загубата на Ендер. От усмивката на Селим няма и следа , Мерт също е доста променен , болката го е превърнала в истински мъж. Яман пък се опитва да забрави Мира , като започва мимолетни връзки , с всички момичета , които му вържат.
Мира и Оркун се прибират от Америка , между двамата няма нищо , но Оркун не спира да й се натяга.
В къщата на семейство Серез влизат крадци , Седеф ги вижда но не може да ги спре. Крадците раняват Фарук. Всъщност тези крадци са хора на Надир , който ги е изпратил да откраднат цялата информация от лаптопа на Ендер , за да може с данните , които има , Надир да съсипе фирмата на Асъм. Именно заради крадците , Селим и синовете му са принудени да се върнат отново в Истанбул , където трябва да се сблъскат лице в лице с страха от спомените и да си стъпят на краката.
Въпреки , че през цялото лято , Яман не спря да сменя момичетата , той се спря на едно , което наистина го заинтригува. Тя се казва Елиф, срещат се по време на пътуването с яхтата , а след това се оказва , че ще учат в един университет.
Мира ревнува Яман от Елиф , въпреки , че те прекратиха връзката си. Оркун целува Мира на сила , но Яман мисли , че Мира го е целунала. Така започва една игра , кой кого ще заблуди и нарани. Яман се сближава с Елиф , а Мира е готова да използва Оркун.
Отношенията между Ейлюл  и Мерт също не са добри. Мерт я вижда с Узай и мисли , че двамата имат връзка. Те също започват да играят играта на Яман и Мира.
Всички обаче знаят , че четиримата трябва да бъдат заедно. Приятелите им се обединяват да измислят плат да ги съберат , че даже и Хале се включва. Гъмзе и Седеф също имат свой плат да съберат младежите.
Селим вижда на снимка , че Синан е присъствал на приема , който беше направен в чест на Ендер Серез и отива в домът му , за да се разправи с него. Журналистка , която е влюбена в Селим се опитва да се добере до цялата информация по случая.
Кенан се връща в "Квартала на богатите" и започва да работи за Надир , без да подозира ,че именно той стой зад смъртта на баща му. Асъм заповядва на хората си да пребият Кенан до смърт , защото си мисли , че Суде още има връзка с него и му изневерява. Когато Суде разбира за случилото се , става много разгневенна , и в яростта си казва на Асъм , че всъщност се е срещнала със Синан за да оправи кашата , която Ендер е оставила след себе си с изневярата. Асъм остава потресен. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар