четвъртък, 29 октомври 2015 г.

Тази вечер в "Завръщане" : Какво ще се случи с детето на Съла и Боран



Днешният епизод ще бъде доста драматичен. Нова смърт ще бележи живота на героите в сериала "Завръщане".

Айше не спира да плаче , защото се обвинява за отвличането на Бидерхан. Боран се обажда на Берзан , за да го попита дали знае къде е Есма. Берзан отрича да е виждал Есма в Мардин.
Зинар ага започва да изпитва угризения , защото е принудил Дилявер и Юму да се оженят. Малко по малко старецът осъзнава , че не е постъпил правилно.
Съла изпада в дълбока депресия след отвличането на синът й. Спомените за това как е прегърнала Бидерхан за първи път я изгарят от вътре. Отчаяно моли всичко около нея да намерят синът й.
Берзан е заключил Есма в една стая и е наел бавачка , за да се грижи да детето. Есма започва да полудява още повече , като смята , че отвлеченото дете е нейно. Тя започва да крои планове как да избяга с детето.
Дилявер идва в съзнание. Зинар ага пуска Джерен да влезне първа при него , защото най-много ще се зарадва на нея. Дилявер казва на Джерен , че Есма и Берзан са се събрали отново и най-вероятно ще направят нещо лошо. Джерен му казва , за отвличането на Бидерхан  и за това , че не са знаели , че и Берзан е с Есма.
Боран разбира всичко и отива в домът на Берзан  , но не го намира. Хората на Берзан също не знаят къде е изчезнал техният ага. Всъщност през това време Берзан е намерил Зелиха и я наблюдава.
Зинар ага казва на Дилявер , че щом синът му обича Джарен , той ще се ожени за нея. Зинар ага започва да цени вече единственият си син.
Боран разбира , че Берзан е при Зелиха и отива в полицията. Разгневеният баща казва , че се моли полицията да го залови преди него , иначе той ще го убие.
Бидерхан не е добре.Детето започва да вдига температура и жената , която се грижи за него не може да я свали. Хората на Берзан се обаждат да извикат лекар.
Боран се обажда на Берзан , но той не му вдига. Един от хората на Берзан влиза да даде закуска на Есма , но тя го убива.
Берзан получава писмо от Зелиха , в което го моли да забрави за нея и синът им , също така казва , че доброволно си е тръгнала от Боран. След всичко това Берзан се среща с Боран и му казва , че детето му е в безопасност. Най-накрая когато Берзан и Боран се помиряват , Берзан се самоубива пред очите на Боран. Въпреки , че Боран ще опита да го спря , няма да успее.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Какво ще се случи с Съла и Боран от "Завръщане"

Завръщане : Финалът

Няма коментари:

Публикуване на коментар