сряда, 14 октомври 2015 г.

Завръщане : Финалът




Любовната история на Боран и Съла успя да заплени зрителите пред малкия екран , които с нетърпение чакат всеки следващ епизод на вълнуващият сериал "Завръщане".
За всички любопитни зрители , които са нетърпеливи и искат  да разберат какво ще стане с Съла и Боран и как ще завърши тяхната любовна история , ние написахме тази статия.
След смъртта на Джихан  всички се надявахме Съла и Боран най-накрая да намерят своето уединение и спокойствие , за да се насладят на любовта си. За съжаление обаче над тях ще тегне злобата на една жена , загубила любимия си и детето от него. Става дума за Есма , която посочва Съла за виновна , за всички злини и беди , които са й се случили. За да отмъсти на Съла и Боран , Есма отвлича тяхното бебе - Бедирхан. Есма прострелва Съла смъртоносно и не се знае лекарите дали ще могат да я спасят. Боран е изправен пред сериозна дилема , тъй като лекарите му съобщават  , че Съла е бременна отново и носи близначки. Това , което Боран трябва да реши е дали да пожертва живота на неродените си деца , за да спаси съпругата си , в противен случай тя ще остане инвалид. Съла идва в съзнание и категорично отрича да пожертва децата си , така тя е принудена да живее в инвалидна количка. Тя мисли след като роди да се подложи на операция , която да я спаси от инвалидния стол.
Дилявер се събира с адвокатката , в която е влюбен. Зинар ага променя решението си и дава шанс на сина си да живее живота си така както иска.
Айше се събира с дългогодишната си любов , с която минаха през толкова трудности. Неговите родители вече са съгласни да я приемат като снаха. 
 Зинар ага е избран за главен ага , но след смъртта на Джихан , той се  променя много и признава , че е допуснал много грешки. Брата на Джихан не иска да вземе поста на баща си и да стане лидер . И двамата решават отново да оставят всичко в ръцете на Боран ага и да го, направят главен ага. Боран държи реч, която изумява всички. Той смята , че  хората в селото трябва сами да управляват животите си. Боран си поставя за цел да превърне Мардин в едно мирно село , където всеки преценява как да изживее живота си. Фируз ага се гордее със сина си , а Съла е щастлива от обратите , които стават и решението на мъжа й.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Съла от "Завръщане" преживя най-тежкото предателство в любовта

Какъв е живота на Боран извън снимачната площадка на сериала "Завръщане"

Няма коментари:

Публикуване на коментар