петък, 2 октомври 2015 г.

Квартала на богатите : Ендер изневерява на Селим





Днешният епизод ще бъде повече от шокиращ. Семейство Серез се разпада заради изневярата на Ендер. Надир убива бащата на Яман и Кенан пред очите им. Вижте какво ще се случи.

Ендер и Синан работят заедно в домът на Синан. Суде така подреди нещата , че двамата да останат насаме , а Асъм да вечеря с нея и дъщерите й. След като Селим разбира, че жена му е сама с новият си колега , той е много изнервен и леко депресиран. Ендер и Синан си говорят за нещата от живота , докато пият червено вино. И така Синан открито сваля Ендер и под въздействието на червеното вино , усамотението и приятните приказки , Ендер изневеряна на Селим със Синан.
Селим чака жена си на вратата с нетърпение. Ендер е леко дръпната от съпруга си. Селим започва да се съмнява , че нещо е станало , но не казва нищо на съпругата си.
Синан и изпраща смс-и , но тя ги трие без да ги чете и накрая си изключва телефона.
Ендер постоянно избягва Селим , а той я намира за много променена и по-студена.
Надир започва да играе игрички. Позвънява на Яман и Кенан и казва , че който вдигне първи , него ще убие. Първи вдига Яман. И двамата чуват гласа на баща си. Туран им казва за грешката , която  е допуснал преди години. Става дума за това , че е откраднал стока от Надир , а клиентите им са убили жената и детето му , заради тази кражба и сега Надир си отмъщава. Надир дава заповед на Хасан да сложи бомба под колата на семейство Серез и той му се подчинява. Надир изпраща адреса на Яман , където се намира баща му. Яман , Селим и Кенан потеглят за мястото , без дори да подозират за бомбата. Мерт и Мира не могат да останат с скръстени ръце и тайно тръгват и те към адреса , който изпрати Надир. Селим започва да се досеща , че Надир , който се появи наскоро и се нанесе в квартала им , всъщност е Надир Портокала.  Надир е завързал Туран в една кола на брега. Той е в готовност да взриви бомбата под колата на Селим , така че Туран да види всичко , но когато натиска копчето , бомбата не се задейства.  Оказва се ,че съвестта на Хасан се е обадила. Той е поставил бомбата , но не я е активирал.  Яман и Кенан пристигат на мястото , където е баща им и го виждат как е завързан за волана. Селим се усеща , че има нещо гнило и ги спира да не се доближават до колата. Надир взривява колата ,в която е баща им , точно пред очите им. Яман е съсипан. Мира и Мерт пристигат на мястото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар