понеделник, 19 октомври 2015 г.

Умира ли Съла от "Завръщане"


Отмъщението на Есма не приключва със смъртта на  Зайнеп. Тя не може да преживее смъртта на любимият си Джихан и бебето , което чакаше от него.
 
Въпреки , че простреля и уби Зайнеп , Есма все още търси възмездие и отмъщение. Този път е решила да открадне синът на Съла и Боран. Съла се опитва да я спре и Есма стреля по нея. Куршумът , които попада в тялото й е смъртоносен. Това , което се разбира  обаче е ,че Съла е бременна отново. Този път с близначки. Лекарите поставят доста сериозен въпрос пред Боран. Той трябва да реши дали да жертва живота на жена си или да жертва неродените си деца , за да я спаси. Лекарите му казват , че ако реши да спаси децата , ако Съла пребори смъртта , тя ще остане инвалид. Боран е поставен пред доста сериозна дилема , никой бъдещ баща не би жертвал нероденото си дете , а никой обичащ мъж не би жертвал живота на любимата си.
Как ще постъпи Боран ?!
Съла идва в съзнание и казва ,че няма да жертва децата си. Тя претърпява животозастрашаващата операция и остава жива. За съжаление тя остава инвалид. Въпреки всичко , борбената воля и дава надежда , че след като роди близначките ще се оперира за да проходи отново.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Завръщане : Финалът

Какъв е живота на Боран извън снимачната площадка на сериала "Завръщане"

Няма коментари:

Публикуване на коментар