петък, 2 октомври 2015 г.

Сериала "Завръщане" тръгва отново по БТВ : Вижте до къде беше стигнал ?!




От вторник (6 октомври) , сериала "Завръщане" отново ще радва зрителите пред малкият екран. От 20:00 часа стартира вторият сезон на сериала. Зрителите ще могат отново да се радват на любимците си Съла и Боран. Във вторият сезон ще стане ясно дали ще запазят любовта си и дали традициите и обичаите на клана ще надделеят и Боран ще трябва да се прости с съпругата си. Всичко това предстои те първа да разберем.
Последната серия на първи сезон беше излъчена на 29 май. Доста от зрителите са позабравили до къде беше стигнала историята на Боран и Съла. Във последният епизод на "Завръщане" , излъчен в ефира на БТВ стана следното : 
 Берзан принуждава Хашмет да му разкрие къде Боран ще изпрати Зелиха. По-късно Хашмет признава всичко на Боран. В Белгия са убити шестима от хората на Боран. Берзан изнудва Дилявер. Заплашва го, че ще погуби Джерен (адвокадката , в която е влюбен Дилявер).. За да защити Зелиха, Боран я води в дома си. Пред съвета на старейшините Зинар предлага Боран да бъде отново водач на клана, но племенникът му отказва. Съла е обезпокоена, тъй като Дилявер случайно вижда Зелиха. Заблуждава го, като преоблича Фериде в дрехите на Зелиха. Състоянието на Шиван се подобрява , а Айше е неотлъчно до брат си.
Бедар споделя с Кевсер, че има рак. Берзан отвлича Емир, за да получи нужната му информация. Боран успява да намери момчето. Кевсер осведомява Съла, че майка й не желае да се оперира. Зинар и Юмю се завръщат в Мардин. Джерен установява, че някой е разбил вратата на дома й. Търси помощ от Дилявер. Шиван заявява на Хюсеин, че няма да може да се ожени за Айше. След инцидента връзката между Дилявер и Джерен се задълбочава. Боран поставя капан на Дилявер. Убеждава се, че той е информаторът на Берзан. Дилявер разкрива истината на Боран. Берзан се промъква в дома на Джерен. Дилявер и се обажда , но не може да се свърже с нея и й оставя гласово съобщение. Бедар съобщава на Емир, че ще постъпи в болница за няколко дни!

Няма коментари:

Публикуване на коментар