понеделник, 26 октомври 2015 г.

Какво ще се случи с Съла и Боран от "Завръщане"




Голяма част от феновете на сериала "Завръщане" са любопитни какво ще се случи с Съла и Боран , дали традициите и клана ще надделеят над любовта им и дали Съла ще умре. Ето какво ще се случи :

Есма ще се опита да отвлече Бидерхан , а Съла ще се опита  да я спре. В разправията Есма прострелва Съла смъртоносно. Съла е откарана в болницата , където лекарите съобщават на Боран , че жена му е бременна отново , но този път с близнаци. Боран трябва да избере дали да спаси живота на жена си или да спаси животите на двете си неродени все още деца. Лекарите му съобщават , че ако иска да запази децата си , Съла ще остане инвалид. Какво би избрал един баща и всеотдаен съпруг ?! Съла идва в съзнание и му казва , че тя няма да жертва децата си , за да запази своя живот. Боран е принуден да се съгласи с твърдоглавата си съпруга.
И така Съла остава инвалид , въпреки всичко обаче за да успокой съпруга си , тя му казва , че след като роди мисли да се подложи на операция , която да я отърве от инвалидният стол. Съла ражда две прекрасни близначки.  За съжаление обаче не може да им се радва пълноценно , тъй като инвалидният стол не й дава тази възможност. Боран е принуден да гледа съпругата си тъжна и отчаяна , въпреки всичко той и дава кураж и я подрепя ,че един ден ще се оправи.
Една нощ Съла сънува синът си Бидерхан , който й казва да стане и да ходи. След като се събужда тя прави опит да стане и се изправя на крака успешно.
Зинар ага иска да направи Боран отново главен ага на клана , но Боран твърдо отказва. Боран прави изказване , в което казва , че предпочита всеки един човек да живее живота си така както сам прецени , а не да робува на традиции и кланове. Съла се гордее със съпруга си. И както в приказките , филма приключва с Happy End.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Кварталът на богатите : Втори сезон

Какъв е живота на Боран извън снимачната площадка на сериала "Завръщане"

Няма коментари:

Публикуване на коментар