вторник, 29 септември 2015 г.

Кварталът на богатите : Финала на сезона




Финала на сезона приключва със смъртта на Ендер. Прочетете подробности тук ! 
Ендер изневерява на Селим със Синан. Селим я чака на вратата с нетърпение , като не знае какво е станало. На Суде й става ясно , че е станало нещо , тъй като Синан казва , че заминава за Лондон , а Ендер не идва на работа.
Дойде дългоочаквания ден - сватбата на Суде и Асъм.
Яман споделя на Мерт , че ще учи в Измир , но да не казва на никого. Мерт е разстроен , защото Яман не го е обсъдил с тях. Той е наранен , защото въпреки грижите на семейство Серез към Яман , той не ги оценява и ги напуска. 
Ендер позвънява на Синан и го моли да не идва на сватбата , той й казва , че иска да я види и да поговорят. Въпреки молбите на Ендер , той идва на сватбата. Селим забелязва , че на Ендер и има нещо , но тя не му споделя. Ендер отива насаме с Синан , за да поговорят , Суде обаче ги подслушва и така разбира за  станалото между тях. Суде отива при Селим и му казва , че Ендер разговаря насаме със Синан. Селим започва да се усеща вече за случващото се. Селим чува , когато Ендер казва на Синан , че ще замине и ще се опита да забрави за случилото се и когато се върне ще разкаже всичко на Селим. Селим побеснява и пребива Синан , а Ендер побягва и се качва в колата. Селим я догонва и той се качва в колата , където двамата разговарят.Селим я пита дали е влюбена , а тя му казва , че той е единствения мъж , който е обичала. Това със Синан не е значело нищо за нея. Двамата се разбира да се приберат и да говорят у дома. Когато обаче Селим казва на Ендер той да кара , тя не го послушва и кара безобразно бързо. Яман и Мира карат след тях. Ендер е много разстроена и не в състояние да шофира. Двамата със Селим претърпяват катастрофа. Яман и Мира слизат от колата и тръгват на долу по дерето където е паднала колата , за да ги спасят. За съжаление Ендер умира.
Мира разбира от Ейлюл , че Яман заминава за Измир и тя е много разстроена. Мерт и Ейлюл  пък се карат , защото Ейлюл е казала на Мира. Яман пък е сърдит на Мерт , защото е споделил. Надир портокала убива бащата на Яман пред очите на двамата братя. Сега тръгва по техните следи , за да убие тях. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар