вторник, 3 ноември 2015 г.

Днес в "Завръщане" : Съла остава инвалид

Във днешният епизод Боран ще каже на Съла , че ще остане инвалид и ако иска да се оправи ще трябва да се оперира. Съобщава й , че отново е бременна и , че ако реши да се оперира ще трябва да махнат бебето. Съла трябва да вземе най-важното решение в живота си , като трябва да избере или да се оперира и да проходи като жертва детето си , или да остане инвалид завинаги , но да изживее отново радостта да стане майка. 


Докато Бедар е при Съла , тя отваря очи най-накрая. Дилявер се обажда на Боран , за да го извика и да му съобщи хубавата новина. Всички са много щастливи.
Лекарят отива при нея и й съобщава , че известно време ще е на инвалидна количка. Той не дава конкретен период от време , в което ще е приклещена за инвалидният стол. Лекарят отново се консултира с Боран и му казва , че за да проходи ще се наложи оперативна намеса. Боран му казва , че когато е било нужно е взел решение , но сега жена му е будна , но все още не знае за бебето. Боран иска да се консултира с нея по този въпрос , но първо трябва да й съобщи новината.
Боран отива при Съла и й казва , че няма да може да ходи. Ще бъде на инвалидна количка. Той все още няма смелостта да я изправи пред новината , че ще става майка.
Ето , че и Бидерхан е на посещение при майка си. Съла е много щастлива , защото най-накрая прегръща синът си.
Минават няколко дни и лекарят задължава Боран да каже вече на Съла за нейното състояние. Боран иска разрешение от него да я изведе малко от болницата и там да й каже , че е бременна и да вземат решение дали ще се оперира.Лекарят се съгласява с него. Боран и казва , че е засегнала нерв на гръбначният стълб и ако иска да проходи ще трябва да я оперират.Младият ага й казва , че не е толкова лесно , защото е бременна. Съла се радва истински на новината , че отново ще стане майка. Но Боран й казва , че ако иска да я оперират трябва да махнат бебето. Така тя трябва да избере дали да остане приклещена за инвалидния стол или да спаси живота на  бебе. Тя  се разстройва и без да се замисля казва , че няма да абортира и ,че се отказва да проходи. Тя е готова и в този си вид и положение да го отгледа и да му даде обичта си.

ВИЖТЕ ОЩЕ : 
Съла от "Завръщане" преживя най-тежкото предателство в любовта

Съла и Боран - извън снимачната площадка на "Завръщане"

Няма коментари:

Публикуване на коментар