понеделник, 7 декември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешният епизод /07.12.2015г./



Адвоката , който Гюлсерен е наела за развода си с Йозкан , най-после й се обажда , за да й съобщи ,че са намерили съпруга й. Така тя разбира , че Йозкан е в затвора , защото е участвал в сбиване.
Джансу отива да поговори с баща си. Тя му обяснява , че от години знае , че родителите й не са щастливи. Казва му  ,че ако се разведат Дилара и Джихан , да го направят с добро. Тя не иска родителите й да станат врагове. Джихан за пореден път се убеждава какво добро сърце има Джансу.
Рахми продължава да настройва Дилара срещу Гюлсерен. Той я убеждава , че войната между двете трябва да е безмилостна и Дилара трябва да направи всичко необходимо да си върне съпруга. Разговора обаче им е прекъснат от непознат мъж , който е дошъл да си иска парите от Рахми. Когато го вижда , дядо Рахми се стъписва , защото човекът иска от него като за начало 100 000 евро. Дилара обаче спасява старецът от тази сконфузна ситуация , като плаща  на непознатият мъж.
Рахми се обажда на Гюлсерен , за да й се извини. Тя въобще не иска да говори с него и той решава да подходи по друг като , като й каже ,че иска да говори с нея за Хазал , която не е добре.
Кериман отива в домът на приятелката на Гюлсерен. Тъй като нея я няма , синът й посреща Кериман. Тя се възползва от това , че момчето е малко и не е наясно със нещата , които се случват. Кериман го пита дали Гюлсерен живее при тях и къде работи в момента.
Гюлсерен отива да се срещне с Рахми.Той отново й се извинява , но тя му заявява , че неговото извинение не значи нищо за нея. Директно го пита какъв е проблема на Хазал , за да помисли за решение. Той й казва , че Дилара иска да отведе Хазал и Джансу в Америка. Това ще се случи , ако Джихан се разведе с нея. Това разбира се ще разубеди Гюлсерен да има връзка с Джихан , защото ще предпочете дъщерите й да са около нея.
Кериман отива с огромен букет цветя в офиса , където работи Гюлсерен.Тя също е дошла да й се извини и да я помоли да се върне в домът й.Тя започва да разиграва циркове. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар