петък, 11 декември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешния епизод /11.12.2015г./

Днешният епизод ще бъде най-интересният  до момента. Вижте какво ще се случи тази вечер в "Твоят мой живот" :
Озан е при баща си. Двамата обсъждат ситуацията , в която се намира семейството им. Дилара продължава да си мисли , че Джихан е с Гюлсерен и Джансу. Когато момчето се прибира в домът си споделя на майка си , че е бил при Джихан. Дилара му се разкрещява , защото мисли , че я лъже.
Джихан и адвоката му най-накрая намериха журналиста , който написа клюката във вестника. Джихан му предлага сделка - ако издаде източника си няма да го съди. Така Джихан и Йелдаръм разбират , че Алпер е източника.



 Джихан отива право в домът на Алпер и без да се замисли започва да го бие.Алпер го праща да отиде при съпругата си и да попита нея. След това жалкият Алпер от страх се заключва в една от стаите , за да не получи още бой. След всичко това Солмаз започва да си мисли , че Алпер е преспал с Дилара.
След края на работния си ден , Гюлсерен се прибира в домът си. Пред нея се появява съпругът й Йозкан. Той я зашлевява и Гюлсерен пада на земята. Тъй като е силна жена , намира сили да се изправи и без да се страхува право в очите му казва ,че нищо не е направила , ако има някой виновен , то това е той , защото е изоставил детето си и е заминал да гледа своя си живот. През това време Кериман налива масло в огъня , като му казва , че жена му лъже  и ,че има връзка с Джихан. Джихан не избържа и отпраща Кериман при съседката. След това отива при Гюлсерен за да й се извини. Гюлсерен му казва , че е изпратила документи за развод. Той й заявява , че ще си я върне и тя ще му прости. Всъщност целта на Йозкан и Кериман е чрез Гюлсерен да измъкнат пари от Джихан и Дилара.
Джихан отива с викове с домът на Дилара и я търси , но нея я няма. Дилара е на вечеря с приятелките си в доста изискан ресторант. Джихан отива в ресторанта. Той директно й задава въпроса какво има между нея и Алпер. В крайна сметка Дилара му заявява , че Алпер е неин брат.  Тя му го доказа , чрез едни писма. Джихан й споделя , че Алпер е дай информация на журналиста.
На следващият ден Дилара отива в домът на Алпер. Той я заплашва , че 

ще заведе дело , за да получи всичко , което му се полага от наследството на баща им. Дилара хладнокръвно му казва още от сега да си търси адвокат , и че делото ще се проточи 10 години , а през тези години да му мисли с какво ще се храни , тъй като остава без работа.
Гюлсерен тръгва на работа , но пред домът й вижда Джансу. Дъщеря й предлага да я закара до работното място. Гюлсерен се съгласява , но Йозкан се появява. Тя по най-бързия начин се качва в колата , а Йозкан започва да тича след автомобила. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар