сряда, 9 декември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешният епизод /09.12.2015г./

Дойде време за първото изслушване за развода на Дилара и Джихан. Дилара е много притеснена , тъй като Джихан разполага със записът , който направи Рахми. Дилара смята , че съпругът й ще го използва в съда. 
Гюлсерен отива пред училището на Хазал , за да я види. Хазал отново се държи с майка си много лошо.  Това огорчава Гюлсерен и тя казва на Хазал , че ДНК тестовете са били излишни , тъй като Хазал е от род , който няма понятие от човечност и любов.
Дилара разказва на Джандан за записът и за това , че е притеснена , защото Джихан може да го използва срещу нея. Дилара и Джихан са пред съдебната зала. Дилара иска да поговори с Джихан , като директно го пита дали ще използва записа. Съпругът й казва , че е бил женен за нея 18 години. Казва й ,че не е способен да я изложи по такъв долнопробен начин , пък и цялата тази история ще засегне децата им , а той не иска това. Двамата не се развеждат на първото изслушване. На второто изслушване трябва да доведат свидетели.Дилара мисли да доведе Рахми.
Рахми се обажда на Кериман , за да й се извини. Той иска двамата да се срещнат. Алчната жена , разбира се не отказва.  Кериман надува главата на таксиджията. Коя била тя , с кого отивала да се срещне. Горкия човек не издържа на цялото говорене на Кериман и спира таксито , като и казва да слезе , че даже няма да й иска пари. Тя отказва и настоява да я закара до ресторанта , където трябва да се срещне с Рахми. Таксиджията и казва , че ако слезе ще и даде пари. Кериман приема.
Гюлсерен разказва на Дерия , за Хазал и това , което направи. Гюлсерен се срамува за това какво момиче е отгледала  и за това  какво момиче са отгледали семейство Гюрпанар. Разликата между двете момичета е огромна.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Какво да очакваме във втория сезон на "Кварталът наа богатите"

Научете повече за Нургюл Йешилчай - / красивата Гюлсерен от "Твоят мой живот"/

Няма коментари:

Публикуване на коментар