сряда, 16 декември 2015 г.

"Твоят мой живот" /16.12.2015г./ - какво ще се случи в днешният епизод ?!


Полицията отива в домът на Алпер. Той  е много притеснен. Полицаите го отвеждат и решават да претърсят целият му дом.
Йозкан отива в домът на Дерия , за да отведе Гюлсерен. Тя не иска да отиде с него ,а Дерия се опитва да спаси приятелката си. Йозкан бута Дерия и я заплашва , че ако още един път прибере жена му ще разруши домът им. Синът на Дерия е много изплашен и разстроен. Гюлсерен не издържа на всичко това и взима един нож , който опира в гърлото на Йозкан. Тя го принуждава да я остави и този път.
Дилара казва на децата си , че Джихан е в болница. Те са разстроени , защото не им е казала по-рано. Джансу и Озан веднага тръгват към болницата , за да видят баща си.
Този път ще видим Рахми в нова светлина. Алчният старец за първи път показва загриженост към синът си. Цяла вечер е при него в болницата , даже влиза в интензивното и го моли да се оправи. Дали случилото се ще промени дядо Рахми ?!
Дерия решава да изпрати Гюлсерен до автобусната спирка , като е готова да я пази от Йозкан. Тъкмо излизат от сградата , в която живеят и Йозкан изкача пред двете жени с букет с цветя. Отново започва да умолява Гюлсерен да се върне при него. Тя отново го отблъсва. Това ще раздразни Йозкан и той й казва да не разчита повече на Джихан Гюрпанар , тъй като вече го няма. Затворникът вече е отписал съперника си. Йозкан казва на двете жени , че снощи са простреляли Джихан и вече не е на този свят. 
Гюлсерен е готова да рухне и да се свлече на улицата. Тя се разстройва много и веднага да обажда на Джансу. Дъщеря й споделя , че баща й е прострелян  и в момента пристигат в болницата. Гюсерен пита дали е жив , а Джансу и казва , че е жив и се възстановява. Гюлсерен и Дерия започват да мислят , че Йозкан е прострелял Джихан. Дерия съветва приятелката си да отиде в болницата и да го види. Гюлсерен отива в болницата. Дилара веднага я напада , като й казва че няма право да се интересува от съпруга й , както че няма място нито в неговия , нито в животът на децата й. Гюлсерен си тръгва. Това не е достатъчно за Дилара и тя се обажда на Джандан , за да се погрижи да уволнят Гюлсерен от туристическата агенция. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар