вторник, 1 декември 2015 г.

"Твоят мой живот" - какво ще стане в днешния епизод / 01.12.2015г./


Джихан отива да прибере синът си от затвора. Озан най-после е на свобода , но не подозира за скандала , който се е разразил в домът му. Джихан ще придружи синът си до домът им. Там се натъква на Дилара и Рахми.
Гюлсерен се прибира в домът си и заварва пълната бъркотия , която направи Хазал. Котато влиза в стаята си  намира всички си вещи на пода , всичките и дрехи са разкъсани.След малко се прибира и Кериман. Гюлсерен я пита къде е дъщеря й ,но истината е ,че и Кериман не знае. 
Хазал се намира в домът на Дилара. Двете с Джансу се засичат и Джансу я пита какво прави там. Хазал с гордо вдигната глава заявява , че от тук нататък тя ще живее в този дом. Обяснява й ,че сутринта Дилара и е позвъняла и е казала , че ще отиде да я отведе. Джансу не крие антипатията си към Хазал.
Дилара отива да покаже стаята на Хазал. Момичето веднага започва да се оплаква , че тази стая е малка за нея.
Озан отива да поиграе баскетбол. Приятелите му около него постоянно го обсъждат и момчето решава да ги попита какво има , защо го обсъждат. Един от приятелите му му показва статия и снимка на Озан в интернет. На нея се вижда как го арестуват. Това разстройва момче и той отива при баща си , за да му изкаже възмущенията си.
Джихан намира журналиста , който е написал статията за Озан и го пребива.
Гюлсерен се опитва да се свърже с дъщеря си. Когато й позвънява , Дилара вдига телефона. Надменната богаташка й казва , че не може да разговаря повече с Хазал и ,че момичето ще живее вече при тях. Гюлсерен се моли на жената да й върне детето , като се опитва да й обясни , че между нея и съпругът й няма нищо. Дилара обаче отказва да повярва и й казва , че нито Джансу , нито Хазал искат да я виждат.
Дилара и Хазал отиват да пазаруват. През това време Гюлсерен отива да подаде сигнал за отвличане в полицията.
Джансу е разстроена , защото мисли , че никой не я обича. Момичето не иска да се прибира в домът си заради Хазал.

ВИЖТЕ ОЩЕ :



Научете повече за Нургюл Йешилчай - / красивата Гюлсерен от "Твоят мой живот"/




Научете повече за Еркан Петеккая - / Джихан от "Твоят мой живот"

Няма коментари:

Публикуване на коментар