сряда, 2 декември 2015 г.

"Твоят мой живот" - днешния епизод / 02.12.2015г. /


Гюлсерен отива в домът на Дилара , за да прибере дъщеря си. Хазал й казва , че повече не иска да я вижда и , че я е срам от нея. Дилара заповядва на охраната да изхвърлят Гюлсерен.
Джансу е разстроена от оставане на Хазал в домът им. Дилара отива да поговори с нея , като и казва , че Хазал няма да остане завинаги при тях , а само докато намерят решение. Също така й споделя , че я е жал за момичето и за това какъв живот е водила , и именно заради това я е прибрала в дома си. Дилара още казва , че Хазал никога няма да вземе мястото на Джансу. Хазал подслушва този разговор и чува абсолютно всичко.
Гюлсерен е съсипана и отива при единствената си приятелка - Дерия. И тази нощ ще остане тук. Джихан не може да се свърже с нея и звъни на Дерия. Тя му обеснява , че приятелката й е съсипана след като Дилара е взела Хазал. Джихан остава изненадан , тъй като не знаеше нищо за тази случка.
През това време Дилара отива при дядо Рахми , за да го отведе отново в домът си. Старецът й споделя , че се е върнал , защото има голям дълг.Джихан се обажда на Дилара , за да й държи сметка за Хазал , но тя му затваря телефона. Дилара споделя пред Рахми , че е взела Хазал само за да нарани Гюлсерен.
Джихан е принуден да отиде в домът , който напусна , за да говори с Хазал. Той се опитва да й обясни колко несправедливо е постъпила спрямо  Гюлсерен. Както се очаква Хазал веднага започва да разиграва циркове , че говорел така защото не я искал в този дом , за своя дъщеря признавал само Джансу и т.н.  В този момент се прибират Рахми и Дилара. Двамата имат нов план срещу Джихан и Дилара отива при него и му казва , че е съгласна да се разведат. Властната жена има едно условие , за да даде развод на съпруга си , тя иска Джансу и Хазал да живеят при нея. Тя иска да ги вземе и да заминат за Америка. Джихан и казва , че това не е условие , а чисто изнудване.
Йозкан се обажда на Кериман. Тя му казва , че честта му и достойнството му да опетнени. Също така му казва , че Гюлсерен има връзка с Джихан. Той побеснява и затваря телефона.
Когато Озан се прибира в къщи заварва Хазал. Той разбира , че момичето , което му се беше лепнало в клуба е негова сестра. Озан се държи доста грубо с нея , като пред всички и право в лицето й заявява , че единствената сестра , която има е Джансу.
Озан и Джансу водят разговор  , в който тя му разказва за обяда и случката между Рахми и Гюлсерен. Той иска от нея адреса на родната й майка и тя му го дава.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Научете повече за Нургюл Йешилчай - / красивата Гюлсерен от "Твоят мой живот"/

Анджелина Джоли има двойничка

Бърз растеж на косата - домашна маска

Няма коментари:

Публикуване на коментар