четвъртък, 17 декември 2015 г.

Какво ще се случи в днешният епизод на "Твоят мой живот" / 17.12.2015г./

Джихан идва в съзнание и е готов да даде показания , но преди това казва на Иелдеръм да изтрие записите от камерата в ресторанта. На полицаите , Джихан казва , че някакъв наркоман го е прострелял , като отрича да е имал спречкване с Алпер.
Алпер се прибира в домът си и споделя на Солмаз , че Джихан е казал , че друг го е прострелял.  Джихан споделя пред  Дилара , че именно брат й го е прострелял. След като Дилара се качва в кафенето , за да си почине , състоянието на съпругът й се влошава.
Гюлсерен решава късно вечерта да посети Джихан отново.Тя  успява да го види за малко , тъй като Дилара в момента не е в стаята. Гюлсерен слага в ръката му една шишарка.
Кериман и Йозкан имат парични затруднения. Двамата решават да измъкнат пари от семейство Гюрпанар като им искат Джансу. 
Джихан вече е на крака и тъй като е по-добре лекарите го изписват. Трите му деца отиват да го приберат в домът им , тъй като Дилара като му каза той отказа.
Дилара се чува с Джандан. Адвокатката й казва , че е абсурдно да се разведе с Джихан тъй като ще изгуби доста пари и имоти. Дилара й споделя , че именно заради парите не иска да се разведе с него , също така  й казва , че вече няма чувства към него и не иска да се държи добре със съпруга си. Джандан я съветва да бъде мила с него , за да го впечатли и да отмени развода.

Няма коментари:

Публикуване на коментар