четвъртък, 10 декември 2015 г.

В днешният епизод на "Твоят мой живот" ще видите :



Джихан иска да изпрати Гюлсерен и Джансу на почивка. Гюлсерен е много радостна , че ще прекара няколко дни с дъщеря си. Джансу също е много развълнувана , но когато решава да сподели на Дилара за това пътуване , остава разочарована , защото тя не я пуска. Джихан обещава , че ще се погрижи да заминат.
Рахми се среща с Кериман. Той започва да й прави комплименти за това как изглежда. Кериман му споделя , че Йозкан е в затвора и й трябват пари за да го измъкне от там. Тя му казва , че когато брат й се прибере ще пребие и заключи Гюлсерен. Това е добре дошло за Рахми и Дилара и те решават да измъкнат Йозкан от затвора. Наемат нов адвокат и са готови да платят гаранцията. 
След срещата с Кериман , Рахми отива в офиса на Джихан. Той изтрива записът , който му прати Дилара. През това време Джихан влиза в офиса си , а Рахми му казва , че е дошъл да му каже , че на второто изслушване ще бъде свидетел на Дилара. Когато старецът си тръгва , Джихан си проверява телефона и вижда , че е изтрил записът. Той за пореден път остава разочарован от баща си.
Дилара организира обяд с приятелките си , за да им представи родната си дъщеря - Хазал. Във същият ден Джансу трябва да замине с Гюлсерен. Дилара продължава да държи на своето и не я пуска да отиде. Джансу и обяснява , че не иска да присъства на този обяд , защото докато представя Хазал пред гостите , тя ще изглежда жалка , защото мисли , че живеят с нея , защото няма как да ги разменят. В този момент идва и Джихан. Това озлобява Дилара още повече , защото си мисли , че и той ще отиде с Гюлсерен и Джансу. Тя продължава да се противопоставя на това пътуване и да дърпа дъщеря си , но в този момент влизат приятелките и за да не се унижава спира да спори с Джихан и Джансу. Така момичето се измъква и отива на почивка с родната и майка.
Дилара представя Хазал пред приятелките си , но не спира да мисли за мъжът си и Джансу. Тя споделя какво се е случило на Солмаз. Явно това ще бъде следващата новина , която се продаде Алпер.

ВИЖТЕ ОЩЕ :

Анджелина Джоли има двойничка

Лесно къдрене на косата с фолио

Няма коментари:

Публикуване на коментар